Report

Nikad, pa ni tad!

Banner300


Jezivi klaunovski motel je posljednje mjesto na kojem bismo poželjeli provesti noć

Piše , Objavljeno

Provesti noć u nekom zabačenom motelu usred Nevade svakako nije nešto što bismo si poželjeli, a kada se radi o motelu s temom klaunova stvari su kristalno jasne. N-I-K-A-D!

clown 1Biti ću potpuno iskren: liječeni sam koulrofob i od kad znam za sebe se borim sa, po meni sasvim realnim i opravdanim strahom od klaunova. Ne mogu ih vidjeti u cirkusu, ne mogu ih vidjeti na zabavama, ne mogu ih vidjeti u filmovima i serijama, a da mi se neki od njih obrati, vjerojatno bi me strefio herc ili bih ga u napadu panike zatukao njegovom vlastitom prevelikom cipelom. Ozbiljan je to problem koji na svu sreću ne ometa previše moj svakodnevni život, ali da se kojim slučajem nađem u gradiću Tonomahu usred američke pustinje Nevade i da mi treba mjesto za prenoćiti… recimo samo da bih radije spavao u autu ili na otvorenom, da me kojoti lakše požderu!

clown 2 clown 3

Alternativa je Clown Motel, trashoidno zdanje usred ničega koji je, kako mu samo ime govori, tematski vezan uz klaunove. I po danu i po noći, i po suncu i po kiši, ovo mjesto izgleda kao set kakvog poremećenog horora, a pogled posebno plijeni divovski klaunovski znak. Čim uđeš u ured poslovođe, dočekaju te na stotine lutaka i figurica klaunova, od onih koji su kao veseli i sretni, pa do totalnih boleština zbog kojih mala djeca tijekom cijeloga života imaju traume. I na vratima soba se nalaze klaunovi, a po zidovima vise njihovi portreti. Zamislite da pokušavate zaspati pod slikom takve groteskne kreature?!

clown 6 clown 7 clown 8

Kako bi stvar bila beskonačno gora, tik do hotela se nalazi prastaro napušteno mjesno groblje, koje je u funkciji bilo od 1901. do 1911. godine, kada je 300 tijela napunilo njegove kapacitete. Kažu kako je na njemu pokopano i 14 rudara koji su poginuli u strahovitom podzemnom požaru 1911. godine, kao i deseci lokalaca koje je 1902. godine pokosila misteriozna bolest. Uistinu prekrasno mjesto, a genijalno je što si gosti mogu iznajmiti sobu s pogledom na nečije posljednje počivalište i početak svakog paranormalnog horora 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

clown 4 clown 5

Iako se nalazi usred ničega, Clown Motel je relativno popularan među kamiondžijama i običnim putnicima, a ima i onih koji u ovaj kraj dolaze samo kako bi mogli odsjesti u motelu. Upravo je zato tijekom cijele godine popunjen te se potrebno unaprijed rezervirati, što je još jedan dokaz da neki ljudi baš žele nastradati od ruke šarenih demona u tijelu humanoida. Da se mene pita, nekoliko onih novih ruskih napalm raketa i par bacača plamena da uklone ono što je promaklo teškoj artiljeriji i stvar bi bila riješena u svega nekoliko minuta!

TAGOVIclown motel horor hotel jezivo klaun motel strašno

Komentiraj