Report

Gume gore!

Banner300


Ken Block složio ulitimativnu Need for Speed stazu za svoje vozačke ludorije

Piše , Objavljeno

Ime Kena Blocka poznato je svakom zaljubljeniku u automobile, a u njegovim gymkhana ludorijama uživaju i oni kojima je auto samo obična limena kutija za prijevoz.

gymkhana

Ken Block već godinama radi ludorije s automobilima, a njegovo znanje i sposobnosti do izražaja najbolje dolaze u gymkhani, sportskoj disciplini u kojoj vozač svojim vozilom mora proći određeni poligon sa preprekama, pritom pokušavajući napraviti što više trikova. Takvi se trikovi najčešće sastoje od neke varijacije driftanja, tako da imamo ‘osmice’, okrete za 180°, okrete za 360° i slično. Istina, ovakva sportska disciplina nema previše profesionalnih natjecatelja (uglavnom zbog cijene posebno modificiranih automobila i pronalaska pogodnih poligona), ali Brzi i žestoki filmski serijal i luđak iz ovoga videa čine sve za njenu popularizaciju.

Need for Speed – Ken Block’s Gymkhana Six:

Ken Block je u ovom nastavku svojeg proslavljenog i iznimno gledanog serijala sjeo u tuniranu Ford Fiestu ST RX43 i provozao se Ultimativnom Gymkhana stazom po uzoru na proslavljeni Need For Speed serijal video igara (a uskoro i filmova). Kao službeni stručni savjetnik za spomenute naslove, Block se morao poigrati s kontejnerima, šiljastom kuglom za razbijanje, dva prekrasna Lamborghini Aventadora, te kao uvijek, napraviti koji krug oko kolega na Segwayima. Sve je to samo posao, nije kao da čovjek uživa…

TAGOVIbrzi i žestoki driftanje Gymkhana Ken Block need for speed trikovi vratolomije

Komentiraj