Report

Kao seks, ali bez penetracije

Banner300


Unosan posao: Plaćaju djevojkama da im glume cure i slušaju o njihovim problemima

Piše , Objavljeno

Čak je i u zemlji koja ima preko milijardu stanovnika ponekad teško naći partnericu ili partnera, ali zato nije problem izmisliti sasvim novi i prilično unosan posao!

curaAko nešto znamo o Kinezima, onda je to da ih ima, pa… k’o Kineza! Službene brojke kažu da se radi o kojih milijardu i tristo milijuna duša, a iako se to na prvi pogled čini nemogućim, vrlo se lako izgubiti u toj masi stanovnika. Ako uz sve to imaš neki stresan posao koji uzima mnogo vremena ili si prirodno sramežljiv i asocijalan, naći partnera ili partnericu može postati nemoguća misija. Na sreću, i za ovakve situacije postoji rješenje, a ono se po običaju može pronaći na internetu.

Na kineskom se servisu Taobao (njihova najveća stranica za internet trgovinu) tako u zadnje vrijeme počelo pojavljivati sve više oglasa za virtualne djevojke/momke, preko kojih poduzetna mlada ekipa nudi svoje usluge po prosječnoj cijeni od 3-5 yuana (15-25 kuna) dnevno. Ovisno o dogovoru, te usluge obuhvaćaju telefonsko buđenje ujutro, zvanje navečer kako bi se poželjela laka noć, slanje ohrabrujućih poruka i/ili slušanje o raznim problemima koje muče klijenta, kojima je zapravo najbitnije da imaju nekoga tko će ih saslušati.

cura 2

Klijent može odabrati razne osobnosti svojih virtualnih djevojaka, poput “lutkice“, “starije žene” ili “cure iz susjedstva“, dok žene od svojih virtualnih mladića mogu tražiti da glume “muškarca u uniformi“, “direktora” ili “zgodnog tipa“. Iako se čini kao laka lova, neki od zaposlenih u ovoj novoj grani industrije tvrde kako je prilično naporno biti stalno na telefonu i slušati žalopojke usamljenih stranaca, a ako se želi zaraditi pristojna plaća, treba naći barem 5-6 klijenata dnevno. Ipak, mnoge od virtualnih djevojaka i mladića to ne rade samo zbog 20-ak kuna koje dobiju po osobi, već u ovom obliku interakcije vide i priliku da promoviraju svoju ponudu i malene dućane na Taobao servisu te tako povećaju prodaju svoje robe. Mora se priznati da Kinezi znaju kako se snaći i zaraditi lovu!

TAGOVIbizarno društvo kina ludo socijalno usamljenost virtualna djevojka virtualno

Komentiraj