Report

r.i.p.

Banner300


Najbrža žena na četiri kotača poginula dok je pokušala oboriti rekord

Piše , Objavljeno

Jessi Combs, profesionalna vozačica utrka je izgubila život 27. kolovoza nakon što je pokušala opet oboriti rekord. 39 joj je godina tek, a poznata je, kako i naslov kaže, kao najbrža žena na četiri kotača.

Tu titulu je zaslužila 2013. godine kada je dostigla brzinu od 641 km/h, a zatim i apsolutni rekord od 824 km/h postavljen davne 1976. godine. Combs je htjela prestići Kitty O’Neil, htjela je biti najbrža žena u povijesti, a taj san ju je stajao života.

Živimo u vremenu društvenih mreža i uistinu je čudno samo proskrolati njezinim Instagram profilom i vidjeti kako sve pripreme izgledaju fantastično i jednostavno, ali posljedice u stvarnom životu su uistinu teške – i njezinoj obitelji i članovima njezinog tima.

Ova dama je imala TV karijeru u kojoj je izgrađivala automobile za off-road utrke, a zbog nesreće na setu je gotovo ostala nepokretna 2008. godine. Potpuno se oporavila i nastavila je s TV karijerom, a možda je se i sjećate s Mythbustersa. Razbijač mitova Adam Savage je također izrazio sućut.

U posljednjem postu na Instagramu se zahvalila svim svojim fanovima i poželjela im lijep dan.