Report

Banner300


Neobične kuće

Sjećate li se Ježurke Ježića? On nije puno mario što mu je kuća obični truli panj, ali ova ekipa nikako ne želi proći neprimjećeno.

Piše , Objavljeno

Naopaka prva

naopako, buraz, naopako!

naopako, buraz, naopako!

Na Floridi se nalazi jedna kuća koja leži na krovu. Naravno, Ameri su ovo složili iz čista interesa. Promoćurni kapitalsti na ovaj su način prodavali �normalne� verzije.

Naopaka druga

Rus + votka + građevina

Rus + votka + građevina

U Rusiji je slično završila drvena kuća u okolici Sankt Petersburga. Poznato je da Rusima svašta padne napamet kada je zima, pa se potegne malo votke. Kakav je tulum bio kada se ploča naljevala, dobro da nije…
Za različu od amerićanske verzije, u ovoj se kući, izgleda, zaista živi.

Ukošena

Kod Japanaca rijetko je što �normalno� pa se nitko puno i ne čudi što je ova kuća zalegla na jednu stranu krova. Japance ne treba osuđivati što su im kuće nakoso, to im je do očiju:)

Naopaka treća

i poljacima je naopako

i poljacima je naopako

Što reći o Poljacima? Njima je u zadnje vrijeme sve naopako. Valjda je to želio reći umjetnik Daniel Czapiewski koji je, kaže, ovom kućom želio opisati poljsku tranziciju. Kako li je to shvatila Europa?

Rotirajuća

Ne možemo ni zamisliti kako se osjećaju ljudi koji žive u rotirajućoj kući. Njima votka vjerojatno ni ne treba. Vlasnici, u Australiji ih od milja zovu Centifugići, kažu da im je to palo napamet kako bi kuća uvijek mogla biti okrenuta na �najbolju� stranu.

Pivska

39.000 limenki piva!

39.000 limenki piva!

Dobrom, starom Johnu, ne bi li svoju kuću u potpunosti obložio limenkama piva, trebalo je 18 godina i 39 tisuća limenki piva. Njegova gospođa kaže:�Pio je da bi nam kuća bila ljepša.� Dobar izgovor!
Treba li reći:kuća je u Teksasu.

Riblja

WC je odmah iza lijeve škrge!

WC je odmah iza lijeve škrge!

Putujući američkim bespućima zaista možete naletiti na svakakve gluposti. Ogladnite li u Minnessoti, navratite na pržene lignje u Veliku ribu (Big Fish). Ne znamo kakvi su im ćevapi.

Oslikani grad

Vladimir Ovchinnikov lokalni slikar amater iz ruskog Borovska prije pet godina predložio je gradonačelniku da oslikavaju kuće. Začudo, gradonačelnik je prigrlio ideju (votka?!), i priča je krenula. Stvar je pukla kada je umjetnik osjetio poziv politike i počeo koristiti murale kao sredstvo političke kampanje.

NLOkuća

prvi let za mars!

prvi let za mars!

Jedan nostalgični Marsovac svoju je kuću u Floridi napravio u obliku letećeg tanjura. Kako se dobrahno udomaćio, primilo se na njega američkog mentaliteta, pa je kuću sada moguće i unajmiti.

Kamionet na stablu

gdje li sam ono parkirao sinoć?

gdje li sam ono parkirao sinoć?

Mali Luke uvijek je bio poseban. Dok su druga djeca svoje očeve tražila kućice na drvetu, Luke je tatu natjerao da u krošnju parkira svoj kamionet. Maloga kužimo, ali tatu…? (PS – pogledajte frajera na slici!)

Cipelići

Dragi, morat ćeš promijeniti vezice na krovu!

Dragi, morat ćeš promijeniti vezice na krovu!

Ponovno Ameri, ovaj put:kuća – cipela. Vjerovali ili ne, unutra se nalaze tri spavaće sobe, dvoje kupaonice, dnevni boravak i kuhinja. Za tako nešto u Zagrebu trebalo bi iskeširati barem 100 somova eura.
Trenutačni vlasnik ovu cipelu koristi kao slastičarnicu!?

Vrata

Naprijed! kuda?

Naprijed! kuda?

Evo što se dešava kada propadne perspektivan biznis s rabljenim vratima u koji je Bob uložio obiteljsku ušteđevinu i stavio hipoteku na kuću u predgrađu.
Jedne večeri, nakon što mu je gospođa po stoti put zvocala kako su zbog njegova biznisa ostali bez kuće, Bobu je puko film!

Psihodelična

Ako slika vrijedi tisuću riječi, koliko onda vrijedi video klip od dvije minute. Probajte pogoditi u komentarima, a za kraj pokazat ćemo vam poljsku Crooked House.

TAGOVIkuća neobično

Komentiraj