Report

Banner300


Oteo ih NLO: Sve što morate znati o otmicama izvanzemaljaca

Iako još uvijek nismo sa sigurnošću provalili jesmo li sami u svemiru, vanzemaljci često "otimaju" Zemljane.

Piše , Objavljeno

Thomas E. Bullard dugo se bavio ovim fenomenom, pa je na osnovi velikog broja svjedočenja opisao uobičajeni tretman kakvog od vanzemaljaca oteti mogu očekivati:

Otmica – žrtva otmice oteta je i dovedena u “brod”

Pregled – žrtva je podvrgnuta “sistematskom pregledu” na vanzemaljski način

Razgovor – vanzemaljci malo čavrljaju s otetima

Obilazak – u nekim otmicama, žrtve su dobile vođenu turu “broda”

A tu su o određeni simptomi koji pogađaju žrtve otmica:

Gubitak vremena – žrtve često imaju rupe u pamćenju i nemaju osjećaj za vrijeme koje su proveli u zatočeništvu (nešto slično nam se događa nakon dobrog provoda)

Otkrivenje, spoznaja – mistično iskustvo, jedinstvo s Bogom ili svemirom (osjećaj kakav nas je ponekad obuzeo za vrijeme dobrog provoda)

Posljedice – slabost i mučnina, fobije, posebice strah da ih neće vratiti ili da će ih pojesti

Otmica

Većina žrtava svjedoči da su oteti iz vlastitih spavaćih soba, u trenutku kada su padali u san. Opisi tog trenutka su slični i uglavnom žrtve bivaju paralizirane, obasjava ih snažna svjetlost i naziru se čovjekolike figure vanzemaljaca.

U drugim učestalim slučajevima, žrtve su otete iz svojih automobila, uglavnom u nekim zabačenim krajevima, tijekom noći ili u ranim jutarnjima satima. Pred otmicu zamijetili bi vanzemaljski brod, a njihov bi automobil stao iz nekog razloga. Oteti se često ne sjećaju samog trenutka otmice, pa su ova iskustva iz njih “izvučena” hipnozom.

Alien voajer

Pregled

Medicinski pregledi kakvima su žrtve otmica izložene uglavnom se odnose na pregled spolnih i reproduktivnih organa, ponajviše kod žena, što nas tjera da se zapitamo u kojem svojstvu nas ti elijeni zapravo žele “upoznati”. Ipak, ne ostaje sve na ginekološkom pregledu, jer različiti svjedoci opisuju brojne preglede.

Većina svjedočanstava opisuje preglede koji nimalo ne naliče “zemaljskoj” medicinskoj praksi. Eh sad, pitanje je trebali vjerovati onima koji opisuju postupke koje su vidjeli u epizodi Hitne službe, ili onima koji opisuju čudne intervencije. Uglavnom, uz navedeno, vanzemaljski Dr. Kovač također je zainteresiran za područje glave, živčani sustav i kožu, dok za kardiovaskularni i dišne putove ne pokazuje ama baš nikakav interes.

Kako kažu, ti “doktori” ne koriste kirurške rukavice, a svojim pacijentima ne nude nikakve medikamente niti ih pikaju injekcijama. Vjerujem da bi mnogi bili jako zainteresirani za vanzemaljsku “anesteziju, zato, sori niš’ od toga. Skeptik bi mogao reći da je jasno da netko neće reći da su ga elijeni nadroksali, jer to bi se vrlo lako dalo provjeriti.

Neki oteti opisuju da su ih elijeni prisilili na seksualne odnose i to s drugim ljudima, ili elijenima koju su specijalno za tu prigodu poprimali ljudski oblik, nerijetko nekog poznatog čovjeka (Elvis je živ, i ševi u letećem tanjuru!).

Razgovor

Izgleda da su elijeni skloni neobaveznom časkanju, pa s otetima često razgovaraju o životu na zemlji i sasvim običnim stvarima, a i na “usmenom” dijelu pregleda ponovno su jako zainteresirani za ljudsku reproduktivnu praksu i običaje, što nas dovodi do zaključka da elijeni, bez obzira na naprednu inteligenciju, o seksu znaju manje od srednjoškolca.

Naravno, umjesto da provale u neku znanstvenu instituciju ili otmu nekog nobelovca, elijeni svoje znanje o zemaljskoj znanosti nadopunjavati informacijama koje traže od otetih neznalica.

Ipak, nakon što im pročeprkaju po tjelesnim otvorima, elijeni su svojim žrtvama vrlo ljubazni domaćini, pa ih odvedu na razgled broda,i rado im pokazuju svemirski pogon. Ne znamo ponude li ih rakijom i kojom šnitom svemirskog kulena.

Kada je sve gotovo, elijeni svoje žrtve vraćaju na majčicu Zemlju, ali ne na mjesto s kojega su ih oteli, nego uglavnom ih odbace na neko zabačeno mjesto, kakvu uličicu ili napuštenu zgradu, gdje žrtve bivaju pronađene u slatkom snu. Neki skeptik bi rekao da “žrtve” nisu ništa drugo nego li lukavi pijanci koji misle da su našli savršeni izgovor za svoju ženu, ali tko smo mi da sudimo.

Svedočanstva

Svjedočanstva i slučajevi

Masovna pojava otmica počela se bilježiti šezdesetih godina prošlog stoljeća, iako su pojedinačni slučajevi zabilježeni još od 1800. godine. Prema nekim istraživanjima, gotovo četiri milijuna Amerikanaca dobilo je ovakav tretman naših elijenskih prijatelja. U Europi slična istraživanja, koliko znamo, nisu niti rađena, ali broj prijavljenih slučajeva daleko je manji, a i opisi se uvelike razlikuju, a nerijetko su Europljani skloniji otmice i mistična iskustva pripisati demonima i Sotoni, nego li malim zelenima.

Antonio Villa Boas otet 1957.

23 godine star brazilski farmer radio je tu noć kako bi izbjegao dnevne vrućine. Na obzoru je ugledao “crvenu zvijezdu” koja mu se približavala. Kada se sasvim približila, raspoznao je jajoliki leteći objekt. Bosao je pokušao pobjeći, prvo traktorom koji je brzo otkazao suradnju, zatim je nastavio pješice ali ga je zgrabio čovjekoliki elijen u sivoj uniformi. Imao je malene plave oči i komunicirao je neartikuliranim glasovima. Bića su ga odvela u svoj brod i skinuli ga golog, te ga premazali nekakvim gelom. Uzeli su mu uzorak krvi i odveli u prostoriju u koju su puštali nekakav plin zbog kojega je Boasu postalo jako mučno.

Nakon tretmana plinom, farmeru se u prostoriji pridružila, kaže, vrlo zgodna i gola elijenka. Iako joj je bila platinasta plavuša, tamo niže dlačice su bile jarko crvene. Naravno, Boas ju je opalio na zemaljski način, i kaže da joj se baš i nije svidjelo, što je malo poljuljalo njegov muški ego. Ipak, kaže, dala mu je do znanja da je trudna. Nakon lošeg sexa, vratili su mu odjeću i poslali ga doma.

Ufolozi nikad nisu povjerovali u njegovu priču iako je se držao do smrti.

Oteti govore

Betty i Barney Hill 1961.

Jedna od najpoznatijih priča je ona o otmici bračnog para Hill, poznata i kao Zeta Reticuli incident.

Vozeći se prema Portsmouthu, na noćnom nebu ugledali su veliki objekt koji im se približavao. Iako se kasnije nisu sjećali otmice, da je nešto pošlo po zlu zaključili su kada su primijetili da im nedostaju dijelovi kože. Betty je kasnije zapisivala svoje snove i opširno opisala što im se događalo.

Elijeni su joj se obraćali na lošem i teško razumljivom engleskom jeziku, bili su prosječne visine, bez dlake na glavi, odjeveni u uniforme koje su nalikovale onima američkog zrakoplovstva. Kada su ih doveli u brod, razdvojili su ih. Betty u izložili snažnom svjetlu i pregledali joj oči, uši, usta, zube grlo i ruke. Odrezali su joj uvojak kose i nokte, te su joj s nogu ostrugali uzorke kože.

Skinuvši ju do gole kože, polegli su je na stol i aparatom koji je naličio EEG-u, pregledavali su njezin živčani sustav. Posjevši je, pregledali su joj grudi i bradavice i stetoskopom poslušali srce. Zatim su joj u pupak uveli dugačku iglu. Betty je posvjedočila da je osjetila snažnu bol, ali “doktor” ju je samo protrljao po čelu i bol je nestala.

Nakon toga, pokušali su joj ukloniti zube, i izgleda da su bili jako zbunjeni činjenicom da to ne ide tako lako, dok su njezinom mužu bez problema uklonili sve zube. Betty kaže da se nasmijala, te im rekla da Barney nosi protezu jer je zube izgubio zbog starosti. Kaže da vanzemaljci nisu shvaćali koncept starosti.

Na odlasku, Betty i elijeni još su malo proćaskali, pa ih je zamolila da joj daju nešto za uspomenu. Veli da su joj dali knjigu punu simbola. Pokazali su joj i kartu svemira i poziciju njihovog planeta. Kada su izlazili, oteli su joj onu knjigu, otevši joj tako dokaz istinitosti njezine priče.

Kada su Hillovi objavili svoju priču, psihijatar dr. Benjamin Simon počeo ih je ispitivati uz pomoć hipnoze. Ukratko, zaključio je da je Betty zapravo uvjerila svojeg muža da se incident dogodio jer je sve zapravo sanjala.

Ne-oteti se bune

TAGOVIAxe svemir nlo otmice svemir ufo vanzemaljci zanimljivosti

Komentiraj