Report

Banner300


Oprez! Opasan seks

Navuko si gumicu i misliš da si siguran? Zipa, jer tvojim vitalnim organima i udovim prijete ozbiljne seksualne ozljede

Piše , Objavljeno

Seks nije što je nekad bio… nisu ni rajčice što su nekad bile, ali pustimo to za neki drugi put. Dok su naši očevi i majke bezbrižno skakali iz kreveta u krevet, bojeći se pritom tek neželjene trudnoće ili nekog gadnog svrabeža južno, danas je seks nimalo bezazlena stvar. Prijetnja od HIV-a, HPV-a i drugih boleština tolika je da će svaki mudar jebač prije nego li krene na posao zatražiti na uvid zdravstveni karton potencijalne partnerice.

Ono što se vjerojatno zanemaruje jest da u seksu postoji i nezanemariva mogućnost fizičke ozljede. Oh, da… sada se možete smijati, ali pitat ću vas kada nakon seksa ne zapalite pljugu nego put prve hitne pomoći pa ravno u gipsaonu!

Prema tamo nekim studijama tamo nekih znanstvenika s previše slobodnog vremena, polovica vrućih susreta završava nekakvim ozljedama, bile one velike ili male. Mi ćemo se pozabaviti bizarnim i velikim.

Slijedi ozbiljno upozorenje na mogućnost teškog ozljeđivanja prilikom seksanja. To je ozbiljna stvar koju nikako ne smijete shvaćati olako, a evo i zašto:

Oglušila nakon poljupca

Neimenovana mlada Kineskinja nedavno je završila na hitnoj nakon što je pretrpila tešku ozljedu uha uzrokovanu presilovitim usisavanjem prilikom poljupca. Neimenovani Kinez, njezin partner, toliko se poistovjetio s industrijskim usisivačem dok su se ljubili, da je, citiramo doktora:”smanjio tlak u njezinoj usnoj šupljini, što je uzrokovalo povredu bubnjića”.

Slomljeni penis

slomljeni penis

slomljeni penis

Čuli ste vjerojatno za onoga koji je pišao napolju, pa je zapuhao snažan vjetar… Iako je priča izmišljena, fraktura penisa nije mit. Doduše, kako većina vas zna, visuljak nema kost, ali može se “slomiti”. Radi se o strašno bolnoj (zamislite samo) i prilično zajebanoj povredi tkiva penisa. Osim boli zbog koje ćete vjerojatno razviti jebfobiju (nije službeni naziv za fobiju, ali trebao bi biti), povreda će se manifestirati priličnim oteknućem u korijenu penisa.

Kako bi izbjegli devastaciju svojeg najboljeg frenda, izbjegavajte akrobatski seks (ponovno, nije službeni sport, ali trebalo bi ga izmisliti).

Puknuće krvne žile u oku

Snažan orgazam i glasno ispoljavanje zadovoljstva zbog tog radosnog događaja, može dovesti do toga da vam pukne žila u oku. Nije strašna ozljeda, ali eto još jednog razloga za tiši seks i bolje odnose sa susjedima.

Zrak u abdomenu

opasnosti jacuzzija

opasnosti jacuzzija

Jedna ženska ozljeda povezana s jacuzzi kadama. Iako kupanje u jacuzziju u dvoje zvuči vrlo jebozovno, to nije baš najbolje mjesto za seks. Ne jednom, kako pričaju Internetsi, došlo je do “ubrizgavanja” zraka u abdomen gospođa i gospođica koje su bivale pretjerano revne u kadi s mjehurićima. Treba znati da to nije onaj isti zrak kojeg iz trbušne šupljine ispuštate uz zvukove.

Opasnosti sigurnog seksa

Prezervativ spašava glavu, ali može prilično naškoditi grlu, ukoliko ga slučajno progutate prilikom oralnog seksa… ili nekom drugom zgodom. Zvuči krajnje blesavo i nevjerojatno, ali ovo se stvarno dogodilo, ili se netko fakat potrudio da nam podvali ovu priču (evo medicinske dokumentacije).

Dakle, 27-godišnjakinja šest mjeseci je patila od kašlja, šlajma i povišene temperature. Kura antibioticima nije pomagala, tek je bronhoskopijom utvrđen uzročnik problema:prezervativ kojeg je udahnula prilikom oralnog seksa.

Gospođici svaka čast na trudu, ali ostajemo šokirani činjenicom da je gumica uredno gostovala u njezinim plućima punih šest mjeseci.

Rektalno utrpavanje

Ako ste jedan od onih koji rado daju ali vole i primati, kada se odlučite uvesti nešto novo u spavaću sobu i svoju stražnjicu, nemojte igračke za seks tražiti u željezariji.

Evo inventurnog popisa stvari koje su u Hitnoj nalazili u debelim crijevima pacijenata:nož skakavac, dezodorans u spreju, plava plastična čaša, plastična vrećica s dvije novčanice i malo duvke (ovo je ziher razveselilo doktore), plastična kutijica s ribičkim udicama, ručna svjetiljka, vrh drške metle, vibrator, komad žice, čep spreja, komad vodovodne cijevi omotane žicom… uglavnom, ako je ikako moguće nešto ugurati uzvodno, velike su šanse da je netko to već probao.

Ozlijede vrata

jedino gene to može bez ozljede

jedino gene to može bez ozljede

Od svih načina na koje možete ozlijediti vrat, ovaj je najzanimljiviji. Naime, nastojeći svoju družicu što bolje oralno nadražiti, neki pokušavaju kroz vaginu doći do unutrašnjih organa i to tehnikom koju ćemo u slobodnom prijevodu nazvati “Duboko jezičanje“. Takvo jezičanje zahtijeva prilično zabacivanje glave unatrag kako bi jezik slobodno krenuo u speleološke pothvate, a uslijed čega često dolazi do težih ozljeda vrata.

Doživotna ozljeda

Ipak, sve navedeno pada u vodu pred ozljedom s najdugotrajnijim posljedicama. Za samog seksualnog čina partneri često i ne znaju da je do nezgode došlo. Ipak, najkasnije mjesec dana kasnije kod žena kreću prvi simptomi:izostanak menstruacije, otekline, ekstremno oticanje abdomena… Ta teška infekcija traje devet mjeseci, ali posljedice pogađaju oba partnera sljedećih 18 do 25 godina.

Ostale ozljede:udarci u glavu uslijed bliskih susreta s pokućstvom, izgrebena koljena, istegnute tetive, grčevi, ogrebotine, modrice, ugrizi… nešto za dodati?

TAGOVIbolnica opasno ozljede perverzije seks

Komentiraj