Report

u duhu kršćanstva

Banner300


Ova gospođa se udala za duh gusara iz 18. stoljeća – jer spiritualne veze su ‘in’

Piše , Objavljeno

Pola Hrvatske je u Irskoj – sjetimo se te činjenice svaki put kad nemamo s kim otići na kavu. Zašto nisu u Sjevernoj Irskoj? Jer su tamo luđaci kao ova gospodična, odnedavno i gospođa.

Amanda Teague je imitatorica Jacka Sparrowa iz Downpatricka, mlada 45 godina, a prije nekoliko dana je i bila mlada u vjenčanici. To ništa ne bi bilo čudno da mladoženja nije bio haićanski gusar iz 18. stoljeća.

Haićanski gusar imena Jack. Nešto nam tu smrdi.

Njih dvoje su otplovili u međunarodne vode i ondje su se vezali dok ih smrt ne razdvoji. Ček… Ček… Nešto nam tu smrdi.

Vjenčali su se u duhu kršćanstva (badum-ts) pa je tako spiritualni medij u Jackovo ime rekao “da”.

Amanda, majka petero djece, nije nikad vidjela svog muža, ali je uvjerena da izgledao kao Jack Sparrow – osim što je u priču dodala kako je crnac s tamnocrnom kosom. U izjavi za Daily Star je spomenula kako jako puno ljudi ne zna za spiritualne veze i da bi upravo one mogle biti odgovor na ljubav koju svi tražimo.

Amanda i “Jack” su se upoznali 2014. kada je ona osjetila njegovu prisutnost, a dvije godine kasnije Jack ju je zaprosio. Može li osoba kleknuti ako ima drvenu nogu i nema koljeno? Ili ako je jednostavno duh i nema koljeno?

Amanda je 2015. godine promijenila svoje prezime i otada je poznata svijetu kao Amanda Sparrow, potrošila je preko 4 tisuće funti kako bi što više sličila Jacku Sparrowu – a sve nakon što joj je trinaestogodišnja kći rekla kako mama sliči slavnom kapetanu. I tako Amanda ima imitatorski biznis, hvali se da je jedina imitatorica Jack Sparrowa u Sjevernoj Irskoj. Što nam nije teško povjerovati.

Novom bračnom paru – želimo sve najbolje. A tko zna, možda joj Jack Haićanin otkrije gdje je zakopao blago iz 18. stoljeća koje bi danas vrijedilo milijune.

TAGOVIamanda sparrow bizarno gusari Jack Sparrow vjenčanje

Komentiraj