Report

Seksi policajke

Banner300


Njujorške policajke u grdim problemima nakon objave svojih seksi fotki na Instagramu

Piše , Objavljeno

Iako ih svi volimo, društvene mreže mogu biti itekako opasne, a ponekad vas mogu i stajati posla. U to su se nedavno uvjerile ove zgodne njujorške policajke.

policijaObjavljivanje seksi fotki na Facebooku, Twitteru, Instagramu i drugim društvenim mrežama nije ništa novo, a to rade gotovo svi koji imaju što pokazati. Problemi nastaju kada se ekipa malo zaigra i zaboravi da je ovakav način promocije još uvijek toliko nov, da izravno krši neke stare propise. U to se uvjerilo 15-ak zgodnih njujorških policajki koje su na raznim društvenim mrežama postavljale svoje pomalo lascive fotke, što ne bi bilo ništa loše da na svojim profilima u isto vrijeme nisu imali i fotke u službenoj uniformi. Neki ih je revni internet fetišist skupio na jednom mjestu i stavio na Instagram stranicu Blueline Beauties, a neke od njih su i same slale svoje fotke. Eto ti sranja…

Naime, policija strogo zabranjuje javno objavljivanje fotografija svojih službenika u uniformi osim ako nije zatraženo posebno odobrenje ili ako fotke nisu okinute za vrijeme nekakve službene ceremonije. Naravno da se radi o zastarjelom pravilu, ali njujorška ga se policijska uprava namjerava držati iznimno strogo pa će tako svaka od policajki dobiti kaznu, iako se ne radi o nekakvim sramotnim fotkama (nije kao da su snimljene u uniformi prilikom simulacije seksa ili dok se opijaju u nekom noćnom klubu). Nadamo se da se ne radi o otkazu ili nečemu slično, ali par tjedana suspenzije bez plaće im sigurno ne gine.

policija 1policija 6 policija 4 policija 3 policija 2

Inače, uz stranicu posvećenu zgodnim njujorškim policajkama otvorena je i slična stranica posvećena zgodnim njujorškim policajcima nazvana Blueline Beefcakes, ali izgleda kako su oba profila trenutačno nedostupna te je moguće i da su ugašeni. U SAD-u trenutačno traje nezapamćena hajka na policiju nakon nekoliko ubojstava civila pa su ovakve stranice možda mogle pomoći u senzibilizaciji javnosti, ali izgleda da su glavešine procijenile kako je upravo sada vrijeme da se “sveta plava košulja” drži daleko od bilo kakve eksploatacije.

TAGOVIdruštvene mreže golišave fotke guzice Instagram policija seksi seksi policajke sise

Komentiraj