Report

Banner300


Ovo su vaše najčešće seksualne fantazije – a jedna nas je posebno iznenadila

Piše , Objavljeno

Svi portali (i mediji generalno) žele znati razne informacije o svojim čitateljima kako bi im što bolje prilagodili sadržaj. I dok te informacije najčešće uključuju dob, spol, obrazovanje – nas za to boli briga. Mi želimo znati vaše najskrivenije tajne! (insert evil laugh)

Pred nekoliko tjedana objavili smo članak s istraživanjem koje je proučavalo najčešće fantazije Britanaca. To istraživanje pokazalo je da Britanci maštaju o svojim bivšima, ali i nešto puno bizarnije – lože se i na prometne policajce.

Zanimalo nas je kako i o čemu maštaju Hrvati- pitali smo vas i oko 500 vas je odlučilo podijeliti s nama svoju najintimniju intimu. (insert suza radosnica).

Pet najpopularnijih fantazija Hrvata (aka čitatelja Idesh-a)

Među 10 ponuđenih fantazija, daleko najpopularnija je ona o grupnom seksu, koju je izabralo čak 22% čitatelja. Ništa čudno, vrlo česta fantazija i kategorija tražena na pornhubovima i sličnim site-ovima.

Drugi odgovor koji je dobio najviše glasova je – ‘seks s mojom sadašnjom partnericom’. Nismo očekivali da su naši čitatelji toliko romantični – svaka čast, iznenadili ste nas bome bome! (opet suza u oku)

Fantazije, pogotovo one seksualne, obično povezujuemo s nekim manje realnim situacijama koje nam golicaju maštu, nedostižnim osobama i generalno stvarima koje nam nisu dostupne svaki dan. Iz tog razloga, lijepo je vidjeti da osim što svoje partnerice(e) želite i u stvarnom životu, da su one i sastavni dio vaše mašte koja ima svu slobodu izbora (sad već plačemo na oba oka).

Druge popularne fantazije su seks s kolegicom s posla (13%), seks s prijateljicom (11%) i seks s bivšom 10%).

Seks sa strancem ili poznatom osobom Hrvatima nije napet. što je donekle i logično – najbolje su maštarije one za koje ipak postoji kakva takva šansa da se mogu i ostvariti. Niste vi ni blesavi.

 

Screenshot_6

TAGOVIseks seksualne fantazije

Komentiraj