Report

Trojac za zatvor!

Banner300


Pedofilija ili ostvarenje svih srednjoškolskih snova? Dvije učiteljice imale seks u troje sa 16-godišnjim učenikom!

Piše , Objavljeno

U slučaju dvije mlade učiteljice koje su seksualno iskoristile 16-godišnjeg učenika postoji uistinu mnogo pitanja, a nas najviše zanima zašto toga nije bilo dok smo mi išli u školu?!

učiteljica 1Slučajevi u kojima punoljetne žene seksualno iskorištavaju srednjoškolce još uvijek su nam jedna od najvećih dvojbi života: s jedne strane, sasvim je jasno da se radi o pedofiliji i da se ovakvo ponašanje treba strogo kažnjavati, ali opet… tko od nas za vrijeme srednje škole nije maštao o tome da se nekim čudnim porno-slučajem nađe sam sa seksi profesoricom iz biologije koja bi ga iz prve ruke naučila sve što treba znati o ljudskoj anatomiji? Možemo si mi lagati koliko želimo, ali ovakve su nas pričice držale budnima za vrijeme dosadnih školskih sati pa kako da onda sada sa zgražanjem gledamo na one kojima su se ovakvi snovi stvarno i ostvarili?!

U Louisiani se prošli mjesec dogodilo upravo to, a glavni su akteri dvije mlade i zgodne profesorice te jedan (ne)sretni 16-godišnji učenik srednje škole Destrehan. Shelley Dufresne (32) i Rachel Respess (24) tako su s 12. rujna u Rachelin dom pozvale spomenutog tinejdžera te se s njim zadržale sve do ranih jutarnjih sati idućeg dana, a kako su prije par dana optužene za “putene strasti nad maloljetnikom i poticanje na delinkvenciju maloljetnika“, možemo samo pretpostaviti o čemu se radilo: divljim i nesputanim bakanalijama!

Dvije učiteljice i srednjoškolac – TV reportaža:

Naravno, klinac se već drugi dan pohvalio svojim frendovima kako je junf izgubio s dvije vjerojatno najzgodnije žene u školi, a navodno postoje i dokazi u obliku fotografija i videa, koji će osigurati da ove dvije seksi učiteljice neko vrijeme provedu iza rešetaka. Ako ništa, treba ih strpati u zatvor jer su toliko glupe da se u današnje vrijeme upuštaju u ovakve avanture i stvarno misle da će to uspjeti sačuvati kao nekakvu tajnu, pogotovo kada se radi o 16-godišnjem srednjoškolcu, pripadniku grupacije muškaraca koji ne bi šutjeli o svojim seksualnim pohodima niti da im život ovisi o tome! Eh, da nam je samo znati kako su tekli razgovori između njih dvije kada su skužile da su obje pedofilke…

TAGOVImilf pedofilija seks seks u troje seksi učiteljica učiteljica zlostavljanje

Komentiraj