Report

Banner300


PetMinuta u pet minuta

Ajmo reć, tjedni pregled zabavnih, sexy i inih stvarčica objavljenih na našem zabavnom minisajtu PetMinuta.

Piše , Objavljeno

Japanski tjuning

Ako do sada niste vidjeli kako izgledaju tjunirane pile na japanski način, vrijeme je da pogledate kako to rade Japanci. U stanju su producirati čudo poput ovog kamiona, odnosno ovog kombija.

Kako bi završili da su koristili mobitele

Riječ je o filmovima, odnosno verzijama filmova poput Forest Gumpa, Blair Witch Projecta i drugih u koje je ubačen mobitel. Kako će jedan poziv mobitelom skratiti ili potpuno promijeniti tijek filmske radnje pogledajte u ovom zabavnom videu.

Simulacija udara asteroida

Budući da se radi o događaju kojeg gotovo sigurno nećemo gledati uživo, pa niti umrtvo, pogledajmo ovu impresivnu video simulaciju udara asteroida u Zemlju. Zlu ne trebalo.

što je bolje?

Jel’ bolje biti HIV pozitivan ili HIV negativan? Kada to pitanje postavite kosovskom življu možete biti sigurni da ćete dobiti svakojake odgovore. Iako čisto sumnjam da ovdje ima čitateljstva koje ovo još nije pogledalo, isplati se pogledati i više puta. Dakle?

Sexy joga

Stalno mi prigovaraju da ne vježbam dovoljno, da će mi leđa nahebati, da bih trebao ići na jogu. A svi ti dobronamjerni ljudi pojma nemaju da mi samo nedostaje kvalitetna motivacija. Recimo, ovakav tečaj joge i ja bih rado polazio.

Za kraj

Za kraj dva na brzinu:Bizarne prometne nezgode s vozačicama u glavnim ulogama, i video kolekcija glupih padova.

TAGOVIhumor petminuta sexy smiješni video

Komentiraj