Report

Pogledajte urnebesan video u kojem otac čita što njegov osmogodišnjak pretražuje na internetu

otac koji na sinovom iPadu pregledava povijest pretraživanja
otac koji na sinovom iPadu pregledava povijest pretraživanja Foto: TikTokscreenshot/@LADBible
Otac je otkrio povijest pretraživanja svog osmogodišnjeg sina, a reakcije korisnika dodale su ionako smiješnoj situaciji, dodatnu zabavnu notu. Današnja djeca puno ranije u ruke dobivaju mobitele ili tablet računala, a očito ne znaju da uvijek trebate sakriti svoje uređaje ili izbrisati svoju povijest pretraživanja prije nego što vam ih roditelj odluči prekontrolirati.

Jedan je tata sigurno doživio šok kad je slučajno naišao na ono što je njego sin pretraživao na Googleu. Povijest pretraživanja je puna smiješnih i pomalo ludih pretraživanja, a vi ih sami svrstajte u željenu kategoriju.

@ladbible Going through my 8 year old brother’s search history 😂 🙊 (🎥 CONTENTbible) #fyp #bbqsauce #LADbible ♬ original sound – LADbible

Tata u ulozi pripovjedača, komentira povijest pretraživanja na sinovu iPadu, a u svemu mu pomaže njegova starija kćer. Povijest pretraživanje ne započinje loše, tata pronalazi pretrage na Googleu za „lucid dreams“ i tekstove pjesama, što je potpuno normalno, no ubrzo dolazi do zanimljivijih pretraživanja.

Naime, osmogodišnjak je pretražio „besplatne kreditne kartice“,“ “kako je umro XXXTentacion“, „kako je umro Michael Jackson“ i „kako je umro Elvis“. Definitivno zanimljiv odabir, no pretraživanje koje je nasmijalo većinu gledatelja je „BBQ sauce on t**ties“, prepoznatljivi video s citatom iz naslova, koji je kroz godine postao kultni meme.

Pretraživanje videa „BBQ sauce on t**ties“, stvarno je iznenadilo tatu i sestru, koji su prasnuli u smijeh, a sličnom reakcijom pridružili su im se i ostali korisnici društvenih mreža. Međutim, drugi su bili nešto više zabrinuti poviješću pretraživanja, pa su u pitanje doveli reakciju oca i sestre. Osobito nakon što su primijetili sitnu, ali bitnu, pretragu koju su otac i sestra propustili prilikom svoje naracije, a to je pretraživanje palež („Arson“).

Jedan je korisnik komentirao „Urnebesno, ali samo su skrolali pored „Arson“ kao da je to normalno za osmogodišnjaka haha.“, a drugi je dodao „Smrt, smrt, smrt, podmetanje požara, smrt… Zabrinjava li to još koga?“. Jedan je korisnik ostavio mudru pouku kada je rekao da nisu bili pošteni prema dječaku i kako „Možda bi tata trebao svima pokazati svoju povijest pretraživanja.“