Report

Nije šala

Banner300


“Polarni penis” je pravo medicinsko stanje i nadajte se kako ga nikada nećete dobiti!

Svaki je muškarac iznimno osjetljiv na svoj penis, pa je zadnje što želi da mu se nešto ružno dogodi!

Piše , Objavljeno

Iako postoje neki ljudi koji istinski vole zimu i hladnoću, mi smo ona fronta koja se grozi temperatura ispod 10°C, a kamoli kada one zađu u debele minuse. Jednostavno nam nema ništa primamljivo u tome da se čovjek zabunda u 16 slojeva odjeće i izađe van, samo kako bi mu svejedno i dalje bilo hladno! No, hvala bogu, imamo tu sreću da živimo u normalnim uvjetima pa hladnoću relativno lako i brzo možemo zamijeniti toplinom svog doma ili nekog obližnjeg kafića, no što da se nađemo negdje u polarnom krugu?!

Ekipa avanturista je upravo u takvom okruženju u sklopu misije koja za cilj ima ponoviti rutu slavnog istraživača Ernesta Shackletona i doći do Južnog pola bez ikakve vanjske pomoći i samo s onim što ponesu sa sobom. Ekipa se sastoji od šest rezervista britanske vojske, a jedan od njih je Alex Brazier, koji je otkrio kako se nemalo iznenadio hladnoćom koju je osjećao u predjelu svojih prepona. Takve su niske temperature uzrokovale stanje poznato kao “polarni penis”, a koje zapravo znači kako se penis hladi daleko brže od ostatka tijela te nakon nekog vremena postane vrlo neugodno i bolno. Kako bi doskočio ovom problemu, Alex je u gaće morao staviti debelu vunenu kapu, a izgleda kako će ju tamo morati nositi narednih nekoliko mjeseci svoje odiseje. Jadna kapa…

#headwind #sastrugi #tenhours #Antartica

A photo posted by @teamspear17 on

#day10 #icicles #adventure #Antartica #selfie #mileage

A photo posted by @teamspear17 on

Inače, momci imaju uistinu impresivnu misiju pred sobom, a ona se sastoji od pješačenja dugačkog 1 800 kilometara bez ikakve vanjske pomoći i podrške i to po vjerojatno najsurovijim uvjetima na planeti. Svaki od njih sa sobom vuče i 180 kilograma opreme i namirnica, a sve to osim čistog avanturizma ima podlogu i u vidu dobrotvorne svrhe. Svaka im čast i veliki oprez. Nije bed ako zbog hladnoće izgubiš koji prst na ruci ili nozi, ali ako se radi o penisu… tu već nastaju problemi!

TAGOVIalex brazier hladnoća južni pol niske temperature penis polarni penis smrzavanje

Komentiraj