Report

wipe it good!

Banner300


Rektalni kirurg je rekao da najvjerojatnije krivo brišete guzicu

Piše , Objavljeno

Napokon jedna ozbiljna tema i kod nas. Zna se da smo svi najranjiviji kad su nam gaće do koljena dok sjedimo na školjci.

Činjenica je da svi kakamo, a neki od nas i brišu guzice. Neki drugi, negdje drugdje peru guzice. I jedni i drugi misle kako ovi drugi nisu normalni. No, ovi koji ne koriste wc papir makar ne vrše nasilje nad svojim anusom. Doktor Evan Goldstein, rektalni kirurg iz New Yorka, rekao je da su najčešće ozljede stražnjice koje on vidi analne pukotine uzrokovane nepravilnim brisanjem.

“Nitko ne govori o tome kako ispravno vršiti nuždu, uključujući to kako ju pravilno očistiti. Koža na anusu prilično je tanka i osjetljiva, posebno za žene, pa bilo kakve oštre radnje mogu dovesti do pukotina na po, boli i krvarenja“, rekao je Goldstein za Insider tijekom Butt-Con konvencije. Uzmimo svi trenutak da usvojimo ovo informaciju. Butt-Con je isto što i Comic-Con. Samo za guzice. #ButtCon #Tushy #Ass #Booty #Bootyfacials #belfies

Snimka zaslona (41)

Pretjerano ili prejako brisanje može nauditi vašoj stražnjici

Iako svatko može dobiti analne pukotine, Goldstein je istaknuo kako se to ipak najčešće događa studentima.

“Na faksu nitko ne jede pravilno, a puno se pije”, rekao je. Takve prehrambene navike mogu dovesti do konstipacije, a kada pokušate istisnuti govno (pardon our french), to stvara dodatni pritisak na anusu i može dovesti do ” anal fissures, or tears.” I to ne tears samo kao pukotina, već i do pravih krokodilskih suza.

Tko nije barem jednom plakao radi kakanja, je li ikada kakao?

via GIPHY

Da stvar bude još gora, studenti se mogu prebrzo ili previše puta brisati u pokušaju da se dobro očiste, čime ozlijeđuju osjetljivu kožu, a ona još više puca, objasnio je Goldstein.

Ljudi koji pokušavaju izbaciti govno kad još nije spremno, također imaju veću vjerojatnost da će razviti analne pukotine iz istog razloga. “Ako ne osjećate potrebu da idete na wc prije predavanja,” Goldstein je rekao učenicima, “nemojte forsirati .” Isti se savjet odnosi na sve koji žele požuriti nuždu broj 2. Slušajte doktora. Ostavite da sazre i kad bude spremno, pustite ga na slobodu! Sjedi i čekaj. Više vremena za skrolanje.