Report

Vruća uča

Banner300


Seksi učiteljica ostala trudna s 13-godišnjim učenikom i izazvala totalni kaos

Svakih mjesec dana bacimo neki članak o nekoj američkoj učiteljici koja nije mogla odoljeti čarima maloljetnih dječaka, ali ovaj put imamo pravu ljepoticu!

Piše , Objavljeno

Potpuno smo svjesni činjenice da se radi o bezobzirnoj i nemoralnoj pedofilki, ali Alexandria Vera je toliko seksi da moramo priznati kako zavidimo 13-godišnjem dječaku koji ju je uspio smuvati i povaliti. OK, možda će zbog ovoga imati traume i nikada više neće uspjeti uspostaviti zdrav i normalan odnos sa nekom ženom, ali tko se može pohvaliti da je jedva po ulasku u pubertet uspio pola godine bubati vruću Latinu kakva većini nas ne bi uputila niti pogled sažaljenja?!

vera 6

Alexandria, inače 24-godišnja profesorica engleskog jezika, je klincu predavala u jednoj školi u Texasu, a upoznali su se kada je on bio u osmom razredu. Sve je započelo prošlog ljeta kada je poduzetni klinac pokušao kontaktirati učiteljicu putem Instagrama. Nakon par dana mu je ona poslala privatnu poruku nakon što se klinac nije pojavio na nastavi, a on ju je zatražio telefonski broj i pitao ju mogu li se družiti. Ona je pristala, pokupila malog i počeli su se voziti okolo i ljubiti. Damn, mali zna znanje! Već idući dan je Vera otišla do njegove kuće dok mu staraca nije bilo te su se tada prvi put poseksali, a njihova se romansa nastavila sve do veljače ove godine.

vera yy

Ono što je šokantno jest da Vera tvrdi kako su dječakovi roditelji znali za njihovu vezu te su je podržavali, kao i njegove česte odlaske u njezin stan. Čak su svi zajedno odlazili na večere, kao jedna velika, sretna disfunkcionalna obitelj. A kada je zločesta učiteljica u siječnju zatrudnjela, svi su navodno bili presretni novonastalom situacijom. Naravno, Verinu priču roditelji ne samo da nisu potvrdili, nego su ostali zgroženi onime što im se događalo pred očima. Vera je u međuvremenu u veljači obavila pobačaj te pokušala pobjeći policiji nakon što se saznalo za njezine nedozvoljene igrice, ali se prije par dana ipak predala. Puštena je uz jamčevinu i čeka je suđenje zbog višemjesečnog zlostavljanja djeteta, a njezina priča svakako zaslužuje da uđe u našu zbirku pohotnih pedo-učiteljica!

TAGOVIAlexandria Vera hot latina seksi seksi učiteljica učiteljica zločesta učiteljica

Komentiraj