Report

Banner300


Sex Superbaka – Sue Johanson

Ako vas muče pitanja vezana za seksualni život, pogledajte što vam Sue ima za reći jer ova baka zna igru!

Piše , Objavljeno

Sue Johanson ima 77 godina i po struci je medicinska sestra, ali ova sestra u Americi nije poznata po onome za što je obučena već pažnju javnosti privlači kontakt emisijom u kojoj neupućenim pojedincima dijeli savjete kako ženu dovesti do orgazma, kako koristiti seksi igračke ili kako se zabaviti vaginalnim prdežima.

Quiff – vaginalni prdeži

Sue Johanson

Sue Johanson

Sue je isprva mladež krenula obrazovati putujući od škole do škole održavajući predavanja, no nakon što su ljudi jednom izloženi njenim iskrenim opservacijama o seksualnim igrama, ne mogu ne pričati o jedinstvenom iskustvu koje njena predavanja predstavljaju.
Kada su predavanja postala popularna i nakon što su dupkom pune dvorane njene govore pratile pljeskom i salvama smijeha, Sue je započela sa svojom radijskom emisijom “Saturday Night Sex Show” koja se nakon 14 uspješnih godina transformirala u iznimno popularan televizijski show.

Grubi analni seks

Iznimno popularan segment njene emisije je i “Hot stuff bag” u kojem nas Sue upoznaje sa novim igračkama koje su se pojavile na tržištu. Pritom ne govorimo o autićima na daljinski, lutkama Spužva Boba Skockanog ili psima sa velikim glavama već raznim napravama koje možete trpati u sve otvore koje možete zamisliti. Sue je stara igračica i na tom terenu jer mnoge trgovine specijalizirane za seksualna pomagala u ponudi imaju i njene igračke (“Talk sex royal line”) a uključuju sve od podraživača g-točke do vaginalnih kuglica.

Sue kod Conana

Kada ne priča o seksu, Sue piše knjige o seksu (“Sex is perfectly natural but not naturally perfect”), piše kolumne o seksu, održava predavanja o seksu i generalno trkelja o seksu. Nositeljica je “Order of Canada” (visoko odlikovanje) koje je dobila za životno djelo na polju seksualnog obrazovanja. Sve u svemu, Sue Johanson poznaje seks i seks je njen život. A ako do sada nismo dovoljno puta ponovili… Seks!

Kako u usta strpati cijeli ku…

TAGOVIconan obrien Saturday Night Sex Sho seks sex sue johanson video

Komentiraj