Report

Ovaj je zicer!

Banner300


Spremite se za Uznesenje jer idući smak svijeta dolazi već krajem ove godine!

Piše , Objavljeno

Prošlo je gotovo tri godine od posljednjeg neuspjelog smaka svijeta pa smo se već pomalo i zabrinuli kako to da nam odjednom ništa više ne prijeti. Nema problema, apokalipsa samo što nije!

asteroidAko imaš više od 18 godina, tijekom života si preživio barem 20-ak jačih smakova svijeta, od najavljenih nuklearnih ratova, preko kometa Nubiru pa sve do mitske 2012. pa eto… ako se nemate baš čime pohvaliti u životu, ovo je dobra stvar za uvrstiti u životopis! Ipak, to što su neke apokalipse prošle bez ikakvih posljedica, ne znači kako je opasnost završila, a već sada postoji nekoliko potencijalnih scenarija za kraj ljudske rase i općenito života na našoj malenoj planeti. Najbliži nam je smak svijeta tako najavljen za kraj ove godine, u periodu od 22. do 28. prosinca, kada bi Zemlju trebao pogoditi zalutali asteroid i naravno, sve nas poslati na ekspresni intervju kod Stvoritelja.

Do ovog je proročanstva došao samoproglašeni pastor Efrain Rodriguez kojem se Bog obratio direktno putem mentalne poruke, upozoravajući ga kako će divovska kamenčuga roknuti u ocean negdje oko Portorika te izazvati kataklizmička razaranja, ali nema razloga za brigu, barem onima pravednima i dobrima. Njih naime čeka Uznesenje i vječni život u kraljevstvu nebeskom, klasična priča koju ovakvi “proroci” podvaljuju već stoljećima. Iako se očigledno radi o nebulozi, NASA se ipak oglasila te obznanila kako ne postoji asteroid koji je opasan za nas u skorijoj budućnosti, kao niti u idućih par stotina godina, a njihov odjel za praćenje svemirskih ubojica se trudi obaviti svoj posao maksimalno ozbiljno

2012 Rodriguez pak tvrdi kako NASA zna da će Zemlja biti pogođena te su o tome obavijestili i predsjednika Baracka Obamu i ostale moćnike, koji već spremaju evakuaciju u podzemne bunkere rezervirane samo za elitu. Još jedan dokaz svojim tvrdnjama Rodriguez vidi u iskazu francuskog ministra vanjskih poslova Laurenta Fabiusa koji je u svibnju 2014. godine izjavio: “Kako sam rekao, imamo 500 dana da izbjegnemo klimatski kaos. I znam kako su predsjednik Obama i John Kerry predani ovom projektu i siguran sam kako ću zajedno s njima i našim drugim prijateljima doći do uspjeha po ovom bitnom pitanju.” Kužite, 500 dana? Sve je jasno! Blog Coercion Code je to fino povezao i upakirao u zanimljivu teoriju, a ako se slažete s njima, bolje vam je da nabavite kapice od alu-folije i počnete se žestoko moliti, jer spasa nam nema!

TAGOVIapokalipsa asteroid bog kataklizma kraj svijeta proročanstvo smak svijeta

Komentiraj