Report

Još malo pa nestalo!

Banner300


Super početak vikenda: Vodimo te na tekmu Cedevite i opaki tulum s najzgodnijim navijačicama!

Došli smo do kraja radnog tjedna, vikend je pred nama, vrijeme je za malo opuštanja i zabavu. A mi smo vam za danas pripremili idealnu kombinaciju za to!

Piše , Objavljeno

kosarka1

Košarkaški klub Cedevita večeras u novoj utakmici Eurolige dočekuje španjolski klub Laboral Kutxa Vitoria, a Idesh! poklanja 3×2 ulaznice! Tekma se održava u KC Dražen Petrović s početkom u 20.00.

I to nije sve! Nakon tekme (i nadamo se pobjede) s ulaznicama možete besplatno ući u klub Moon gdje se održava službeni after party.

Kako do ulaznica?

Sve što trebate napraviti za osvajanje ulaznica je poslati mail s osobnim podacima na info@idesh.net i to je to! Dobitnike objavljujemo u 12.00 na portalu.

Ulaznice su osvojili:  Zvonimir Martinac, Lucija Kranjc i Luka Pomper.

U nastavku još malo o tulumu koji vas očekuje nakon tekme. p.s. stižu i službene navijačice KK Cedevita – Cedevitasice!

Interijer kluba Moon biti će tematski, košarkaški, pa će tako u klubu biti moguće vidjeti košakaške lopte, dresove, navijačke rekvizite i slično, a biti će tu i službene navijačice KK Cedevita – Cedevitasice.

12208749_1516394772010259_3095718457986483183_n

Nastupit će sjajan zabavljač, DJ JURKI, poznat po nastupu na prestižnom Ultra Europe festivalu, kao i dugogodišnjoj rezidenciji u klubu Papaya na Zrću. Također je zagrebačkoj javnosti poznat po bivšoj rezidenciji na Reforma Music Events i kao dio bivšeg house dvojca Frankie Headfors. Jurki ima sjajan osjećaj za atmosferu i publiku, s kojim ima posebnu interakciju preko mikrofona, te je sposoban plesni podij držati punim i rasplesanim dok god mu traje nastup…

TAGOVIkošarka tekma ulaznice

Komentiraj