Report

omg

Banner300


Traktori zalili plažu izbjeljivačem u borbi protiv korone, nama je neugodno

Piše , Objavljeno

Vlasti u španjolskom obalnom odmaralištu se ispričavaju jer su pokušali zaštiti djecu od koronavirusa.

Pa halo junaci, nemojte se ispričavati jer su vam namjere plemenite.

Okej, dobili smo dojavu da su pokušali zaštititi djecu od koronavirusa tako što su traktorima zalili plažu izbjeljivačem dan prije nego je u Španjolskoj dozvoljeno djeci da izađu iz izolacije. Mjesto radnje: Zahara de los Atunes, u blizini Cadiza za koji znamo zahvaljujući niželigaškom španjolskom nogometu, Football Manageru i promašenim listićima.

Kužimo da je situacija u Španjolskoj grozna, da je prešišana brojka od 20 tisuća mrtvih, ali ovakvi potezi su dno dna.

Borci za zaštitu okoliša su osudili ovaj potez (kao i svatko s imalo soli u glavi), a posve je jasno da će ovaj potez itekako utjecati na eko-sustav.

“Ne misle da je ovo živući eko-sustav već samo jako puno zemlje.”

Upravo zbog mjera izolacije, život na plaži je počeo bujati, a sada je sve uništeno jednim potezom.

Lokalni dužnosnik Agustin “Zeko” Conejo je priznao da je to bio krivi potez, ali da je napravljen iz najbolje namjere. Htjeli su zaštititi djecu koja su trebala doći vidjeti more nakon šest tjedana u izolaciji. Andaluzijska regionalna vlada razmatra da otpusti lokalne vlasti zbog ovog poteza.

Koliko gluposti ćemo se samo nagledati dok sve ovo ne bude gotovo. U Americi se ljudima mora govoriti da ne slušaju predsjednika i ne ubrizgavaju izbjeljivač u svoje tijelo, Španjolci ovo rade. Ne kužimo, mislite ubrzati nekako cijeli ovaj proces oporavka i prevariti stvaran život?