Report

Banner300


Vaginiranje… novi trend u uljepšavanju međunožja

Kosa, nokti, sise... sve se to danas može uljepšati na puno načina, jedino međunožje ostaje zapostavljeno... ali i to se mijenja

Piše , Objavljeno

nije li to baš...

nije li to baš…

Kao muškarac one vrste koji pod uređivanjem podrazumijeva povremeno šišanje kose, noktiju, tuširanje i peglanje odjeće, fasciniran sam, poput vanzemaljca koji se prvi put upoznaje s običajima Zemljana, “štandovima” za uređivanje noktiju koje viđam po šoping centrima. Neshvatljiva mi je nečija motivacija da utroši svoje vrijeme i novac na “uređivanje” vršaka prstiju, njihovo bojanje, lijepljenje bižuterije i što se sve s noktima ne radi. Ipak, kako stvari stoje, moram se pripremiti i za veće šokove.

Najnoviji trend u osobnom uljepšavanju jest Vaginiranje, odnosno Vajazzling. Možda će mi se oni upoznati s ovom procedurom smijati, ali bio sam uvjeren da je friziranje, ili pak kompletno izbrijavanje, jedino što se s tim područjem dade napraviti. Ipak, to što sam ja vaginalno nemaštovit ne znači da su svi takvi, pa se sve više klijentica odlučuje svoje međunožje ukrasiti kristalima.

što je posebno zanimljivo, na ovakvo uređivanje međunožja neće se odlučiti samo oni koji s tim dijelom anatomije nešto privređuju – u sezoni 2010/2011 blještava međunožja bit će ultimativni hit pa će Venerine krajobraze ukrašavati kćeri, majke, kućanice, kumice s placa, pa i vaš vječito namirisan, uredan i pristojan susjed.

Ako je suditi po dosadašnjim iskustvima, ovako uređen Venerin brijeg bit će samo još jedan dobar izgovor, pa će izgovor “Ne sada, pa vidiš da sam si ju taman uredila!” biti bok uz bok onome “Boli me glava”.

Pogledajte kako to izgleda iz prve ruke >>

TAGOVImoda vagina

Komentiraj