Report

Banner300


Veliki rječnik seksualnih perverzija (E – M)

Dakle, naš leksikografski pothvat se nastavlja. Krećemo od E kao Efebofilija, i svršavamo na M - Mizofiliji. Za sada.

Piše , Objavljeno

Da bi probali, treba znati. Ukoliko ste skloni “drugačijem” seksu, ono što uzbuđuje vas u okolini stvara zgražanje, želite to proguglati, a ne znate odakle bi krenuli… Veliki rječnik seksualnih perverzija Idesh! Magazina vas vodi kroz svijet razvrata i pomaknute ljudske psihe. Nakon prvih koraka u taj svijet, slijedi…

E

Efebofilija – seksualna sklonost maloljetnicima (ne, djeci i nejači – ne radi se o pedofiliji). Boljka koja zahvaća mnoge muškarce s pristupom Internetu.

Ekuterstvo – seksualno zadovoljstvo izazvano prisluškivanjem seksualnog čina nekog drugog para ljubavnika.

Emetofilija – uživanje u povraćanju. Seksualna zabava svih tvrdokornih bulimičarki.

F

Fishook – gurnite dva prsta u partneričin anus, a zatim joj oba prste gurnite u usta. Druga teorija je da se ovdje radi o guranju prstiju u partneričina usta za vrijeme seksa i razvlačenja obraza na taj način stvarajući efekt udice.

Froteurizam Seksualno uzbuđivanje trljanjem o tijelo nepoznatih osoba, npr. u tramvaju ili autobusu, ali ne i na plesu. Ako koristite javni prijevoz, znate o čemu je riječ.

Fisting – ne radi se o boksu već o guranju šake u vaginalni ili analni otvor. Za primjer, potražite remek djelo “Schindler’s fist”

G

Glass Bottom Boat – muškarac leži ispod staklenog stola dok žena na stol vrši nuždu ili samo pritišće vaginu o staklenu površinu

Gerontofilija – seksualna sklonost starijim osobama – vidi:Vlatka Pokos i Dikan Radeljak ili Vlatka Pokos i njen novi dečko

Gimnofobija – strah od golotinje. Poremećaj koji nikad nije zabilježen u populaciji koja posjećuje zabavni portal Idesh!

Grafolagnija (slično Piktofiliji) – zanimanje za opscene slike. Poremećaj koji je zabilježen kod baš svakog posjetitelja zabavnog portala Idesh!

H

Hot Carl – čin u kojem se partneru lice omota celofanom te se na njega obavlja nužda. Postoje neke teorije da se radi samo o obavljanju velike nužde na nečije lice, a neki idu toliko daleko pa tvrde da se radi o obavljanju nužde u nečija usta, zatim se usta omotaju celofanom što osobu tjera na gutanje, povraćanje, gutanje, a cijeli se proces ponavlja nekoliko puta.

Hot Lunch – obavljanje nužde u usta nakon čega slijedi i ejakulacija u ista.

Houdini – usred doggystylea recite djevojci da će te ejakulirati, pljunite joj na leđa lažirajući pritom da ste svršili, a kada se ona okrene, svršite joj u lice. Spada u sferu zahtjevnih podviga i drskih trikova.

Hot Doggett – nakon predigre recite partnerici da ćete započeti s penetracijom, ali pritom ju prevarite i u vaginu gurnite hrenovku ili kobasicu (???).

Hot Lips Houlahhan – prije koitusa stavite tobasco na kondom.

Homocidofilija – nemogućnost doživljavanja seksualnog vrhunca bez ubojstva partnera.

J

J Wal – kombinacija Mustache Ridea, Cleveland Stemrollera s Dirty Sanchez finišem.

Jona And The Whale – čin započinje oralnim seksom, slijedi analni seks, ejakuliranje u anus, a zatim partnerica isprdi ejakulat.

K

Koprofilija – seksualna sklonost izmetu.

Koprolalija – ukratko, dirty talk.

L

Lakrifilija – uživanje u suzama partnera.

Laliofilija – bolest koja je zahvatila cijelu Hrvatsku političku scenu, a riječ je o seksualnom uzbuđenju koje potiče održavanje javnih govora.

M

Mustache Ride – žena zajaši lice muškarca s brkovima koji joj pritom radi kunilingus. Tom Selleck je na ovoj praksi izgradio cijelu karijeru.

Microwave Mellon – stavite dinju u mikrovalnu, nakon toga izbušite rupu i poševite dinju. Uskoro u filmu Američka dinja.

Miksoskopija – uživanje u gledanju spolnog odnosa vašeg partnera i nekog drugog.

Mizofilija – seksualna sklonost prljavim osobama.

Veliki riječnik seksualnih perzverzija A – D

Nastavak u sljedećem broju…

TAGOVIrječnik sex

Komentiraj