Zanimljivosti

Sviđa nam se

Banner300


S ovom seks igračkom možete se dirati na daljinu

Piše , Objavljeno

Kao jedan od vodećih igrača u industriji pomagala za seks, Durex svake godine mora osvježiti svoju ponudu novim proizvodima. Takav je i Fundawear, vibrirajuće donje rublje.

fundawear

Zamislite da se od voljene osobe nalazite udaljeni stotinama kilometara, a jedino što želite jest osjetiti njihov dodir na svome tijelu. Ako imate smartphone, jednu posebnu aplikaciju i par Fundawear donjeg rublja, sada je i to moguće.

Tako se Fundawear u biti sastoji od dva dijela. Prvi je samo rublje (bokserice za muškarce, grudnjak i gaćice za žene), koje u sebi ima ušivenu matičnu ploču veličine kovanice, te niz malenih plošnatih vibrirajućih položajnika, sličnih onima koje osjetite kada na smartphone uređaju pritisnete prstom ekran, pa vas on lagano strese. Drugi dio ove seks igračke jest mobilna aplikacija, koja na ekranu smartphonea prikazuje područja vašeg partnera ili partnerice, koja se mogu ‘dirati’.

Fundawear promotivni video:

 

Znači, recimo da želite nježno milovati grudi vaše miljama daleko udaljene djevojke. Ona obuće Fundawear rublje, a vi pokrenete smartphone aplikaciju. Zatim izaberete grudi, te ovisno o lokaciji na kojoj pritišćete niz kružića, položajnici u grudnjaku vibriraju i tako stvaraju osjećaj dodira. Ako pak želite malo jači stisak po primjerice, bradavicama, jače ćete pritisnuti taj dio na mobitelu.

fundawearPo izrazu lica, reklo bi se da joj se sviđa!

Proizvod je izašao iz kreativnih umova australske podružnice, a još je u fazi testiranja. Na Facebook stranici Durexa nalazi se prijavnica za testiranje, pa ako ste se kojim slučajem našli u zemlji ‘down under‘, možete i sami postati testni kunić. Dovoljno je samo napisati na koji način i zašto biste vi koristili ovaj proizvod, što, vjerujemo, ne bi bio nikakav problem.

TAGOVIdonje rublje durex sex smartphone vibrator

Komentiraj