Zanimljivosti

Banner300


Ikea je stvorila vlastitu verziju Kama Sutre za “zadovoljstvo u spavaćoj sobi”

Piše , Objavljeno

Švedski gigant za namještaj Ikea, kreirao je svoju vlastitu verziju popularne Kama sutre, vodiča za ljubav, seks i život.

Ikea pomaže kupcima da dobiju najviše od svoje spavaće sobe i postignu ultimativno zadovoljstvo s vodičem na 44 stranice koji prikazuje sve položaje namještaja, uključujući i “doggy style” koji pokazuje ljudima kako dijeliti sobu s kućnim ljubimcima.

Ikeina Kama Sutra je dostupna za čitanje na web stranici tvrtke kao e-knjiga i prikazuje neke od njihovih najboljih komada namještaja.

To je popraćeno smiješnim oglasom koji se šali o tome da je spavaća soba “čisti užitak” i mjesto za “ekstazu”. U opisu na webu Ikea piše: “Jeste li zadovoljni svojom spavaćom sobom? Jesu li vam dosadili ili ste se umorili od istih starih položaja u spavaćoj sobi?

“Onda ste došli na pravo mjesto.”

Screenshot_1

Nakon što su deset godina proučavali kvalitetan boravak u spavaćoj sobi, prikupili su svu svoju stručnost u jednom vodiču- kažu iz Ikee.

“Ima predivne ilustracije koje će potaknuti nove ideje i mnoštvo domišljatih pozicija koje će voditi vaše putovanje u spavaćoj sobi.

Screenshot_4

Ako postoje još neki koji su Ikeinu Kama Sutru shvatili doslovno i misle da će u njoj naći seksualne položaje, Ikea ima poruku i za njih:

“Bilo da ste nemirni i želite više, ova knjiga ima položaj za vas. I pod” položajom “mislimo na rješenje za spavaće sobe. Ne bismo željeli da dobijete pogrešnu ideju.”

Ikea je pokazala još jednom da je jedna od top tvrtki u svijetu kad je u pitanju marketing i reklama. Well done, Ikea.

TAGOVIIKEA kama sutra

Komentiraj