Zanimljivosti

Banner300


Istraživanje pokazalo koje su najčešće seksualne fantazije Britanaca, a mi otkrivamo vaše!

Piše , Objavljeno

Britanska web stranica za upoznavanje Illicit Encounters  odlučila je napraviti istraživanje u kojemu su ispitali 2.000 Britanaca s ciljem otkrivanja najpopularnijih fantazija, a rezultati su dosta zanimljivi.

Ako ste u vezi, zaljubljeni ste i seks vam je super, ispričavamo se unaprijed na sljedećoj informaciji nakon koje više nikada nećete voditi ljubav sa svojom partnericom bez jednog malog zrnca sumnje.

Naime, istraživanje je pokazalo kako je više od polovice žena, maštalo o seksu s bivšim dečkom dok je vodilo ljubav sa svojim trenutnim partnerom. Čak 38% njih priznaje kako su se najčešće prisjećale seksa sa svojom prvom ljubavi. Manje od četvrtine žena (24%) osjeća krivnju zbog toga, dok većina (76%) samo vjeruje da je to dio života.

Druge popularne fantazije uključuju seks sa slavnom osobom, seks s nepoznatom osobom, aferu s kolegom i seks s moćnom osobom (osobom na vlasti). Dok ništa od ovog nije pretjerano novo i čudno, iznenađujuć je bio odabir osobe s autoritetom i na poziciji moći. To nije bio političar, pilot, vojnik, već… prometni policajac.

via GIPHY

Ne možemo zamisliti da je u Hrvatskoj ikome, a kamo li većini žena jedna od dražih fantazija seks s prometnim policajcem. Nekako ne vidimo to.

Iz tog razloga odlučili smo provesti jedno vrlo znanstveno, lokalno, sociološko istraživanje kako bi saznali najveće fantazije Hrvata. ;)

 

TAGOVIistraživanje seks seksualne fantazije

Komentiraj