Zanimljivosti

bisere. ne seremo

Banner300


Kubanke navodno vole kad muškarci imaju pimpek pun bisera iliti ‘kićenje’

Piše , Objavljeno

Kažu da su Kubanci zaostali u vremenu, u nekim pred-rokenrol pedesetima, ali kad vam kažemo da su najfensi sa seksi igračkicama, biste li nam zbilja povjerovali?

Rock hard.

Rock hard.

Naravno da bi! Pa svi znaju da je Kuba prije Fidela bila Sodoma i Gomora, egzotična komuna s puno ananasa i cigara, okružena morskim plavetnilom i bogatstvima koje ne ispirira samo Japance nego i cigarofile.

Komunizam je zajebana stvar: znate onu priču s kravama, svi jednako nemaju, svi za jednoga jedan za sve i sve te orvelovske metafore sa svinjama i ljudima. Ne bacaj biserje pred svinje, kaže dobra stara, pa tako Kubanci znaju itekako što sa svjetlucavim kuglicama koje uzgajaju i izranjaju iz zasad neokaljanih morskih dubina: guraju ih u pimpeke!

Dok im nemili američki rivali vole svašta gurati u guze i batine daviti kojekakvih gumicama i metalima, kubanski muškarac ima stila kad već nema benzina: on svog mini-frenda kiti biserjem tako da u njega kirurški ugrađuje male plastične kuglice pod kožu.

Jasno, ne radi nijedan muškarac to zbog sebe nego za svoje krasne dame kad već nema (za) Xtra Aroused Durex ili Trojanca. Drugim riječima: permanentni kondom koji te neće spasiti djece. Nego ono kao kondom za užitak jel, ali bez kondoma… S biserima. Kužiš, naborano, više trenja, ono, dobro je. Bolje. Trebalo bi biti, majku mu!

Barem tako tvrdi doktorica Arianna Villafaña iz sveučilišne bolnice Móstoles University Hospital in Cuba koja je rekla španjolskom Vice-u da je sasvim uobičajeno da to nesebični muškarci s Kube rade da uvesele svoje djevojke i žene u dosadne i monotone dane kad im dojadi piti mojito i pušiti cigare i jesti najfinije hobotnice i rakove.

Ha, brate, čovjek se mora snaći kad je pornografija zakonom zabranjena (iako je često možete vidjeti na televiziji s nekog šanka u Havani).

Samo biserne ogrlice

Doktorica Lopez (Almudena, a ne Jennifer, svinje jedne) poznata je seksualna terapeutkinja iz iste institucije i malo je skeptična prema tome jer tvrdi da penis nema anatomske predispozicije da bi biser uspješno trljao pravo mjesto u pravom trenutku. Veli ona da treba biti postavljen u korijenu izdanka da bi stimulirao najdraži nam roza gumbić na ženskom tijelu, a još je teže da dosegne točku G koju ionako poglavito dosežemo prstićima. Nijedna od dviju doktorica tako se ne slažu s kićenjem kobaje jer su se susrele sa slučajevima gangrene, tetanusa i balanitisa (opake boleštine glavića i kožice).

Trend je to koji već traje, samo što Interneti tek ovih dana počinju brujiti o tome. Ok, mi za to oduvijek znamo, ali nam je bio bed reći jer, znate, Hrvatska ovo ono… Mi to ne radimo ovdje.

TAGOVIbiserje kuba penis seks

Komentiraj