Zanimljivosti

hej što sam para ginekologu dao

Banner300


Lamar Odom: “Spavao sam sa 6 žena tjedno, platio mnoštvo abortusa”

Piše , Objavljeno

Naslov možda zvuči kao stih iz posljednjeg hita Ace Lukasa, no zapravo se radi o rečenici iz jednog književnog djela, memoara nekadašnje NBA zvijezde Lamar Odoma.

Lamar, koji je sedam godina bio u braku s Khloe Kardashian (za one koji “ne znaju” – sestra Kim Kardashian- za one koji “još ne znaju”- sestra od žene od Kanye Westa, a dalje u tekstu samo: Khloe).

U svojim memoarima priznao je kako je konstantno varao Khloe te kako se njegov život godinama svodio na uživanje u drogama i seksu s prostitutkama.

Jebao sam po pet, šest žena tjedno. Žene su mi bile bijeg od stvarnosti. Ipak, mnogi od tih odnosa su bili nezaštićeni i platio sam mnoštvo abortusa tih godina”, piše tako nestašni Lamar u svojim memoarima (koji definitivno zaslužuju biti čitani od strane ljupke bakice na nekoj književnoj večeri).

Iako je “jebao po pet-šest žena tjedno”, Khloe je ipak bila ljubav njegova života i sve bi dao da mu se vrati, pripovijeda romantični Lamar o svojoj bivšoj supruzi koja je bila uz njega kada se oporavljao od predoziranja.


Više o ovoj ljubavnoj priči možete pročitati u Lamarovim memoarima naziva “Iz tame do svjetla”. I onda neka netko kaže kako bajke ne postoje…

TAGOVIKhloe Kardashian Lamar Odom

Komentiraj