Zanimljivosti

uh oh

Banner300


Najbolja ponuda ikad? PornHub na Black Friday nudi doživotnu pretplatu

Piše , Objavljeno

“Uz PornHub nikad nisi sam” – tako otprilike glasi nova marketinška kampanja najpoznatijeg svjetskog porn sitea. Reklama je jako romantična i emotivna, prikazujući život od početka koji je jako “hard” (jako suptilno) i u kojem je najvažnije naći doživotnog partnera koji će uvijek biti tu uz tebe. Video završava jednim starijim parom koji sjedi na verandi i zajedno uživa gledajući Pornhub na tabletu. Rekli smo vam – romantika!

Ovim dirljivim videom, Pornhub želi da postanemo njegovi doživotni pretplatnici, a na to će nas pokušati primamiti i ogromnim popustom na Black Friday. Naime, pretplata na Pornhub Premiumu sada iznosi 9.99 dolara mjesečno što je 95.88 dolara godišnje, dok će se na Black Fridayu nuditi doživotna pretplata za 299 dolara. Dakle, doživotno drkanje za cijenu od samo tri godine! Ovo bi sigurno bio najbolji best buy ikada, kada Pornhub ne bi bi bila stranica koja inače nudi hrpu besplatnog sadržaja koji se obnavlja na dnevnoj bazi.

Što uopće dobiješ pretplatom na Pornhub?

Na samoj stranici kažu: “Pornhub Premium je Pornhub koji znaš i voliš, samo puno bolji.” Što to konkretno znači?

To znači da će ti premium članstvo otključati dodatnih 125.000 filmića, DVD videoteku i VR doživljaje. Kao premium član bit ćeš tretiran i high-def videozapisima i pri ručnom radu te neće ometati reklame. I to je u principu to. Vrijedi li plaćati 125.000 novih filmova uz milijune koje već možeš besplatno gledati? Prestani razmišljati, naravno da NE vrijedi!

Iako, malo nas kopka ovaj VR…

Dobra stvar je što tjedan dana možeš besplatno koristiti Premium verziju i sam zaključiti isplati li se ova Black Friday investicija.

 

TAGOVIBlack Friday pornhub