Zanimljivosti

RIP

Banner300


RIP Grumpy Cat: Neki dani su mrzovoljniji od drugih

Piše , Objavljeno

Najpoznatija internetska mačka, s licem koje je inspiriralo na tisuće gifova i memova, umrla je u Arizoni u sedmoj godini života.

View this post on Instagram

#HappyBirthdayGrumpyCat

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Maca, koja je radi svojih spuštenih ustiju uvijek izgledala mrzovoljno, oduševljavala je ljude i brzo postala simbol za iskazivanje nezadovoljstva na internetu. Sedmogodišnja mačka, pravog imena Tardar Sauce or Tard, postala je jedna od prvih internetskih “petfluencerica” nakon što je stekla slavu na internetu za svoj neprestano sumorni pogled, pokrećući carstvo koje mi nećemo zaraditi za pet života.

Umrla je u zagrljaju njezine vlasnice, Tabathe Bundesen, u Phoenixu, Arizoni, u utorak ujutro nakon komplikacija izazvanih infekcijom mokraćnog sustava.

Vijest o smrti podijeljena je s njenih 11 milijuna sljedbenika na Instagramu ispod natpisa: “Neki su dani mrzovoljniji od drugih.”

View this post on Instagram

Some days are grumpier than others…

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Osim što je naša beba i cijenjena uspomena obitelji, Grumpy Cat je pomogla milijunima ljudi širom svijeta staviti osmijeh na lice – čak i kada su vremena bila teška.”

Screenshot_19

Grumpy Cat je imala karijeru na kojoj bi joj pozavidjeo svaki influenser. Osim što je bila internetska senzacija, dobila je i svoj film:  Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever, ostvarila brojne suradnje s brendovima, a ima i svoj lik u Madame Tussauds muzeju u Las Vegasu.

Ben Lashes, menadžer najpoznatije mačke na svijetu, jednom ju je opisao kao “mačku od 7 figura”, procjenjujući da je svojim vlasnicima generirala oko 100 milijuna dolara prihoda.

Pa, sljedeći puta kada pomisliš kako ti dobro ide karijera…

Screenshot_21

Draga mačko, naš spirit animal, RIP.

TAGOVIgrumpy cat

Komentiraj