Zanimljivosti

svi mi živimo u pokemon svijetu

Banner300


Šestogodišnja djevojčica kupila 250 dolara vrijedne Pokemone uz pomoć otiska prsta usnule majke

Piše , Objavljeno

Ova djevojčica zaslužuje postati američka predsjednica jednog dana.

Pokemon manija je nakon dugo vremena opet uhvatila čitav planet zahvaljujući Pokemon Gou, ali i novim Nintendo DS igrama. Malena djevojčica Ashylnd Howell je također dio ludila, sretna i zadovoljna.

Ashlynd je odlučila uz pomoć majčinog telefona naručiti hrpu Pokemona, ali se pri otključavanju uređaja ispriječila zaštitna tehnologija još znana kao Touch ID gdje korisnik mobitela mora otključati uređaj otiskom prsta. Ashlyn nije odustala već je zgrabila ruku svoje usnule majke te je otiskom prsta dobila što je htjela: otključan uređaj preko kojega je naručila 13 različitih Pokemon artikala.

Roditelji su odmah primijetili da nešto ne valja kada im je na mail stiglo 13 potvrda kupnje, uplašili su se da su hakirani ili da je Ashlynd nešto slučajno naručila na što je dijete odgovorilo da je sama, svjesno i namjerno naručila sve što želi. Na majčinu žalost, mogla je vratiti samo četiri igračke, ostale su ipak završile ispod božićnog drvca.

Kako dijete od šest godina već zna kupovati na internetu? Kako dijete od šest godina zna otključati mamin iPhone? I kako dijete od šest godina, s imenom i prezimenom završi u prestižnoj publikaciji kao što je Wall Street Journal? Ovo su opasni skillovi, mi joj se itekako divimo.

U čudnom svijetu živimo.

TAGOVIigračke internet kupnja pokemon

Komentiraj