Zanimljivosti

kad narastem želim biti ovakav tata

Banner300


Tata godine? “Ovo ćeš nositi u javnosti? Ok, i ja ću”

Piše , Objavljeno

Da roditeljstvo nije nimalo lak posao znaju svi roditelji, pogotovo kada im djeca dođu u onu pubertetsku dob kad se krenu inatiti i svoju buntovnost iskazivati lošim odabirom muzike, odjeće, frizure ili nečeg četvrtog. Uz to ti još krenu i bezobrazno odgovarati i najradije bi im po dobrom starom principu zaljepio jednu iza uha, baš kao što je i tebi tvoj stari, ali to se u današnje vrijeme ne smatra baš primjerenim te roditelji moraju priskakati alternativnim načinima i mjerama odgoja.

Neki su u tome više, neki manje uspješni, a ovaj tata je apsolutni pobjednik. Biti otac kćeri u pubertetu možda je najteži oblik roditeljstva, i tu suosjećamo sa svim tatama čije male princeze odrastaju.

Ovom tati se nikako nije svidio šorc njegove kćerke tinejdžerice, no umjesto da joj ga zabrani nositi, odlučio se za drugo rješenje. Jednostavno je kupio i sebi sličan.

“Ti svoje nosiš u javnosti? Ja ću nositi svoje. Uvod u roditeljstvo”, napisao je Jason Hilley uz snimku koju je objavio na Facebooku prije nekoliko dana, a koju je pogledalo više od 40 milijuna ljudi.

Po njenoj reakciji, možemo zaključiti da je ovo: Parenting done right.

TAGOVIdad goals odgojne mjere roditeljstvo