Zanimljivosti

Banner300


Wreckedexotics – Internet stranica sa uništenim pilama

Znate ono kada fensi Mercedes parkira na dva parkirališna mjesta, a vi kao majmun kružite i tražite parking? Tada u glavi vrtite milijun scenarija u kojima mu odvaljujete retrovizore kružnjacima, grebete ga ključevima od bakinog stana, gurate ga s litice u more...

Piše , Objavljeno

U prikolici nije bilo mjesta za još jedan auto pa su se dosjetili

U prikolici nije bilo mjesta za još jedan auto pa su se dosjetili

Idući put samo posjetite stranicu Wreckedexotics, izaberite model auta koji vam je digao živce i ugledat ćete bezbroj “osakaćenih”, skupih automobila pa će vam biti barem malo lakše.

Ljudi smo i veselimo se tuđoj nesreći. Ako ona uključuje oštećenu imovinu koja je pritom skupa, sreći nema kraja. Zato su popularni videji u kojima ekipa stavlja Iphone u blender. Nadamo se da vozačima nije bilo ništa osim otpalih branika i smrskanih farova, ali stvarnost je malo drukčija. Uz većinu fotki možete pronaći i detalje pa možete i saznati kako su vozači prošli. Neki su nažalost podijelili sudbinu svojih limenih ljubimaca.

Na stranici možete naći sve. Najbrojniji su BMW-i, ali ima tu i posebnih modela kao što je Bugatti Veyron. Možete vidjeti četrdesetak fotki Bugattija – od dubokih ogrebotina do totalke.

Bugatti uslikan krumpirom

Bugatti uslikan krumpirom

Iako vam obični Google search može dati na tisuće fotki Bugattija, uništen auto vrijedan milijun dolara je nešto od čega je teško odvratiti pogled. Osim pretrage po modelima, možete pretražiti i lokacije (Hrvatska ima 62 fotke), ali i tip osobe koja je slupala automobil. Celebrityi su tu, pijanci, zaposlenici, pa čak i žene.

Stranica je živa od 2002. godine i to nema veze s njihovom misijom koja zvuči ovako nekako. “Želimo upozoriti na opasnosti neoprezne vožnje pokazujući posljedice brze vožnje.” Svi znamo što se dogodi kad auti jure. Želimo vidjeti uništene skupe stvari.

Zanima nas jel’ možda koji od Ferrarija navedenih na stranici od Mladena Grdovića. Nažalost, podataka o identitetima vlasnika uglavnom nema.

Mladene, jel ovaj tvoj?

Mladene, jel ovaj tvoj?

Ako naletite sami na neku smrskanu pilu, možete klikom ovdje predati fotke.

Durex ne štiti od idiota za volanom

Durex ne štiti od idiota za volanom

Koenigsegg prožvakan

Koenigsegg prožvakan

Nekad bio Audi R8

Nekad bio Audi R8

pola Lamborghini Aventadora

pola Lamborghini Aventadora

McLaren MP4-12C

McLaren MP4-12C

Nije ni izašao iz salona... jooooooj. srce nam se slama

Nije ni izašao iz salona… jooooooj. srce nam se slama

TAGOVIauti električni auti internet stranica

Komentiraj