Zanimljivosti

pornhub vidi sve

Banner300


Znamo kakve porniće ste gledali na dan Sv. Patrika!

Piše , Objavljeno

Dobro, ne znamo mi, ali zato zna Pornhub koji nas svako toliko voli obavijestiti o najnovijim svjetskim trendovima u disciplini zvanoj “sapunjanje mačora”.

Jučer se slavio Sv. Patrik, crkveni irski blagdan koji iz razloga što podrazumijeva cuganje enormnih količina pive, je već godinama popularan i van Irske te se naravno obilježava i u Hrvatskoj.

Ne iznenađuje nas toliko činjenica da blagdan koji nema nikakve veze s ostatkom svijeta se slavi po svuda, koliko i jedan od načina na koji se, ovaj, khm, slavi. Naime dok neki ispijaju pive u lokalnom pubu i crtaju si djeteline po obrazima, drugi su ovaj irski blagdan odlučili obilježiti prikladnom pretragom na Pornhubu.

Prema podacima najpopularnije web stranice za odrasle, na dan Sv. Patricka, ova je stranica zabilježila povećan interes za pornićima koji imaju veze sa irskim blagdanom. Tako su se pretraživale riječi kao što su “leprechauns” (1.200% povećana pretraga), St. Patrick Day (1000%), “shamrock” (811%), “clover” (328%) i “luck” (251%). 

Screenshot_1

Kao što se vidi, traženje nečeg “irskog” jučer je imalo značajan porast od 429 posto, a neki su bili specifičniji u svojoj pretrazi pa su ih je tako zanimao irski analni seks, irske lezbijke, irske milfice, pretežno stvari koje se prema Pornhubovim anualnim statistikama i inače pretražuju, samo ovoga puta uz prefiks “irish”.

Screenshot_2

Da su Pornhubovi korisnici stranicu posjećivali nakon pokojeg Guinnesa ili Jamesona previše, pokazuju i greške u pravopisu te su krivo upisivali i jednostavne termine poput “MILF”.

Screenshot_3

A kako ste vi proslavili Sv. Patrik? B-)

TAGOVIpornhub St. Patrick Day

Komentiraj