Zanimljivosti

Banner300


Znamo za aparate koji daju čokoladice, sokove ili loptice – ali sada postoje i oni veličine zgrade koji izbacuju superautomobile

Piše , Objavljeno

Svi znamo za one aparate koji ti izbace najdraži gazirani sok, ali u procesu ti i pojedu teško zarađene kovanice. Kad smo bili klinci, ti automati bi nam ukrali pažnju gdjegod bismo ih pronašli pa bismo očeve žicali barem “medvjeda” da nam aparat nešto izbaci.

Nalazimo se u 2017. godini, sada postoje i aparati koji ti daju automobile – naravno, ako imaš dovoljno kovanica da ih kupiš.

U Singapuru postoji kompanija koja prodaje rabljene automobile, zovu se Autobahn Motors, a njihov “aparat za automobile” dolazi s 15 katova vrhunskih automobila kao što su Bentleyi, Lamborghiniji i McLareni.

Dođeš u prizemlje, sjedneš u fotelju, dobiješ tablet na raspolaganje… Izabereš jedan automobil i on ti stiže u roku od dvije minute kroz sofisticiran sustav dostave koji je ugrađen u zgradu.

Možda zvuči kao trik za grabljenje naslova, ali ovaj “aparat za automobile” je praktičan jer je zemljište jako skupo u Singaputu pa tako kompanija uspijeva iskoristiti ograničen prostor na najbolji mogući način.

Kreativno i inovativno, a služi svrsi…

TAGOVIautomobili singapur viralno

Komentiraj