Report

Laku noć, Ronda

Banner300


Žešća sprdnja: Evo kako je internet reagirao na teški knockdown Ronde Rousey

Piše , Objavljeno

U jednom od najvećih iznenađenja u povijesti UFC-a, Holly Holm je ponizila neuništivu Rondu Rousey i poslala ju na spavanja. Evo kako je internet reagirao!

ronda 1

Sumnjamo kako su čak i Holly Holm i njezin tabor vjerovali kako se može dogoditi neko veće iznenađenje na UFC 193 događanju u subotu navečer, ali ne samo da se dogodilo iznenađenje, nego je cijeli svijet miješanih borilačkih sportova i sporta općenito ostao jednostavno šokiran jednom od najboljih borbi svih vremena, u kojoj je totalni underdog srušio neprikosnovenog prvaka i apsolutnog favorita. Naravno, govorimo o fantastičnoj borbi između nepobjedive Ronde Rousey i izazivačice Holly Holm, koja je završila teškim knockoutom potonje. Neuništiva Ronda je ostala ležati na parteru u polusvjesnom stanju, izudarana i ponižena kao nikada do sada, a naravno kako internetu nije trebalo dugo da se krene sprdati s velikom sportašicom.

eel

Prve su udarce zadale Rondine suparince Cris Cyborg (s kojom se po nekim najavama trebala boriti nakon što bi s lakoćom smazala Holm) i Miesha Tate, ali niti obični podrumski ratnici tipkovnice nisu ostali dužni. Nije u redu smijati se tuđoj nesreći i ne želimo da nam Ronda dođe na vrata i išamara nas kao male kujice, ali mora se priznati da su neke od ovih montaža stvarno smiješne!

 

 

 

 

 

ronda 10

ronda 11

Sve je to bilo za očekivati, a mi se nadamo kako će se Ronda vratiti bolja i jača nego ikada. Najavila je da uzima kratku pauzu, ali sigurno će već za par dana početi gorjeti od želje za osvetom. A onda nas čeka prava borilačka poslastica!

TAGOVIborba holly holm MMA montaže reakcije ronda rousey smiješno ufc

Komentiraj