Report

I mame ga vole popušiti

Banner300


Zločeste majke uhvaćene kako puše travu na školskom parkiralištu

Povratak u školu očigledno nije stresan samo klincima, ali oni se ne mogu opustiti kao njihove mame!

Piše , Objavljeno

Počela je nova školska godina, a s njom i agonija gotovo svakog školarca koji se mora vratiti u taj obavezni zatvor i tratiti svoje vrijeme na učenje umjesto da vani bari ženske, pije, drogira se ili igra plejku. S druge strane, oni koji slave su njihovi roditelji jer napokon imaju par sati mira i opuštanja u kojima mogu pogledati film, pročitati knjigu, otići na kavicu ili smotati joint. Neki čak niti ne pričekaju da dođu doma kako bi se ukikali, već to naprave doslovno ispred škole u koju su upravo odbacili svoju djecu!

Točno se to dogodilo na kanadskom Vancouver Islandu, gdje je narednik John Price iz policijske postaje Saanich zaustavio automobil koji se prebrzo kretao u školskoj zoni, a kojim je upravljala majka jednog od klinaca koji su tek nekoliko minuta ranije ušli u školu. Odmah čim se automobil zaustavio pored njega, znao je o čemu se radi: “Čim je spustila prozor, bilo je poprilično jasno kako su druge osobe u automobilu ili sama vozačica pušile joint nedugo prije nego je automobil zaustavljen. Vozačica je priznala kako je pušila travu i pokušala to opravdati time da su se ona i još nekoliko majki tog jutra počastile slavljeničkim jointom, slaveći povratak njihovih klinaca u školu.

trava

Što?! Možemo ih samo zamisliti kako se buksaju u autu, pale tu frulu i vrte ju u krug, manijakalno se smijući činjenici da su napokon slobodne! A neka im, neka se i one malo vesele. Pošto su u Kanadi zakoni vezani u marihuanu prilično labavi (a intenzivno se radi na legalizaciji iste) te je policajac procijenio kako majka nije toliko naduvana da ne može voziti, pustio ih je s upozorenjem i savjetom da ako već moraju duvati, to rade u svoja četiri zida, a ne pred školom. Oh, Kanada… zemljo naših snova!

TAGOVImajka mama marihuana škola trava zločesta majka

Komentiraj