Sexy

Batman ne liže – bar tako tvrde iz DC-ja nakon ove skandalozne scene

Batman
Batman Foto: Youtube Screenshot
DC ima jednu fantastičnu seriju o kojoj se uopće ne priča. Dosad. Harley Quinn je animirana serija koja rastura. Vole ju i kritika i publika, serija je puna nasilnih scena i seksa, baš onako kako često budu i stripovi. Iza nas je već dvije sezone, a treća uskoro stiže.

U intervjuu za Variety, ko-kreator serije Justin Halpern je otkrio kako su iz DC-ja odbili scenu oralnog seksa. Da budemo precizniji – Batman ljubi mačkicu Žene mačke.

“Nevjerojatno ispunjava kada koristiš likove koji se smatraju zlikovcima pa se možeš izvući s više stvari. Savršen primjer je treća sezona u kojoj Batman zadovoljava Catwoman. Iz DC-ja su nam rekli da to ne možemo raditi. Pitali smo jesu li superjunaci sebični ljubavnici na što smo dobili odgovor kako oni prodaju i igračke superjunaka te da je teško prodati igračku Batmana ako Batman liže.”

Zašto Batman ne bi mogao pružiti užitak nekom? Stavlja li ga to u submisivan položaj? Je li on manji muškarac (ili možda superjunak) zbog toga? Smiješno.

Razočarani smo. Igračke Batmana će se prodavati bez obzira na njegov seksualni život, a imali su priliku osvojiti ozbiljne bodove kod ozbiljnije publike, ali ništa od toga. Još jednom su se pokazali kao kompanija sa štapom u guzici.

Ako niste gledali Harley Quinn, dajte joj šansu. Glas joj daje Kaley Cuoco, prepoznat ćete joj glas odmah.