Sexy

Intimno, ekskluzivno i sexy! TOP 5 činjenica o „Only Fans“ stranici koje sigurno niste znali!

Only Fans
Only Fans Foto: Shutterstock
Engleska platforma „Only Fans“ osvojila je svijet! Svatko se može prijaviti i zarađivati na temelju „intimnih“ sadržaja, samo trebate dobar sadržaj i vjerne obožavatelje. S druge strane, ako želite vidjeti eksplicitne fotografije nekog vrhunskog modela ili komada koji vam je zapeo za oko dok ste skrolali po stranici, pretplatite se na njezin kanal i platite za sadržaje koji će vas vrlo vjerojatno raspametiti.

Only Fans Female Fitness Model Foto: Shutterstock

Donosimo vam TOP 5 činjenica koje sigurno niste znali o stranici „Only Fans“:

1. Stranica „Only Fans“ ne odnosi se na europske zakone, hosting joj je u Sjedinjenim Američkim Državama. Stoga se svi pravni poslovi vezani za tu stranicu rješavaju na temelju američkih zakona.

2. Ne možete screenshotati! Ako pokušate screenshotati određeni sadržaj tako da ne platite ili ga želite imati u svojoj galeriji ukoliko ste i platili – „Only Fans“ vam to neće dozvoliti! Ako se ipak odlučite za taj pothvat, stranica će vam pokazati black screen i vjerojatno vam zabraniti daljnji pristup. Zato bolje ne pokušavajte, već uživajte u trenutku!

Only Fans Female model Foto: Shutterstock

3. Na „Only Fansu“ se može zaraditi i do milijun dolara u sat vremena, to je uspjelo glumici Belli Thorne! Ipak, najviše zarađuje model i plesačica Blac Chyna koja mjesečno od svojih fotografija na „Only Fansu“ zaradi vrtoglavih 21 milijun dolara. Međutim, prosječna zarada jednog aktivnog člana stranice je od 145 do 180 dolara mjesečno.

4. Mogu li „Only Fans“ gledati anonimno? Naravno da možeš! Stavi lažno ime i nemoj uploadati svoju fotku, ali ćeš za prijavu morati ostaviti podatke svoje kartice i e-mail. Inače si skroz anoniman!

5. Pretplata na „Only Fans“ može biti mjesečna ili pak možete plaćati po sadržaju koji želite vidjeti. Ili nekoga želite ful pratiti ili jednostavno želite baš tu fotku – „Only Fansa“ nije briga dokle god platite za to što želite vidjeti. Tko voli, neka izvoli!