Sport

that heat

Banner300


7 golova koji su bezobrazno zaboravljeni u izboru za Puškaša – najljepši gol prošle sezone!

Piše , Objavljeno

Već smo pisali o golovima koji su izabrani za Puškaša i ne možemo lagati, ima dobrih, ali jednako tako ima i prosječnih koji se uopće ne mogu uspoređivati s onim što ćemo vam danas predstaviti u jednoj kratkoj, ali efektnoj listi.

1. Eric Bicfalvi

Ovo je nevjerojatno, ovo se događa jednom u karijeri, ovo je nešto što bi Bergkamp napravio. Prvi dodir s loptom mekan kao krila anđela. Ljepota pokreta kao Ilhan Mansiz u umjetničkom klizanju. Ovo je gol koji se gleda na repeatu, ovo je gol zbog kojeg Bicfalvi zaslužuje neke ozbiljne pare od Youtubea! Ili u ovom našem slučaju – s Twittera.

2. John McGinn

Aston Villa. Championship. Zbog ovakvih stvari razmišljamo da ozbiljno počnemo pratiti to prvenstvo. Lik je skroman, ali ovakva šutčina zaslužuje igrati među najboljima. Sva sreća da je Villa opet u Premier ligi pa će dobiti priliku demonstrirati i svoju lijevu nogu među velikim dečkima.

.

3. Mason Bennet

Pogledat ćeš i ovo nekoliko puta da uopće shvatiš što se dogodilo. Na prvu smo mislili da ga je glavom, ali onda kad shvatiš kakav šut je u pitanju, prekrižiš se, izmoliš deset očenaša i kažeš “kako je ovo moguće”, a onda počneš psovat FIFA glasačko tijelo i želiš da se ispravi nepravda.

4. Omar Al-Somah

.

Kakve škarice. Među dvojicom. Kao Rivaldo u najboljim danima. Komentator zvuči kao da plače. Plačemo s njim.

5. Gearoid Morrisey

Gearoid. Zupčanik i android istovremeno jer je samljeo obrambenog. Irska liga u pitanju što se vidi po pripremi akcije, ali kad Morrisey ožeže kao Henry u najboljim danima – cijeli svijet gleda. Ne bismo znali za ovaj biser da nema jednako ljutih likova kao što smo mi vezanih za najljepše golove sezone i previde u očima FIFA plaćenika, ali nam je drago da znamo.

.

6. Salem Al-Dawsari

.

Ne, nije nas platila saudijska prva liga, ali ovo je drugi entry na ovoj listi. S razlogom. Daj gledaj kako je razbacao golmana kao da je papirologija na poslu u 4 popodne. Ovo je gol kakav postižeš kad se igraš s klincima na igralištu iza Kauflanda, a tebi je 35 godina i 100 kila, ali u nogama perce.

7. Adam Reach

Ovo je onaj gol kad počneš iz svoje sobe vrištat “jel ti mene jebeš?!?!?!” pa ulete starci jer misle da se dogodilo nešto strašno i onda kažeš mami “mama vidi što se strašno dogodilo” i pokažeš joj gol i ona isto počne vrištat “jel ti mene jebeš?!?!?”, a žena ne zna ništa o nogometu osim da se Modrić zove Luka.

.

 

TAGOVInajljepši golovi nogomet nogometni puškaš sport