Sport

boli

Banner300


Alexis Sanchez ostaje bez Svjetskog prvenstva jer mu je suigrač iz Arsenala zaboravio nogometna pravila

Piše , Objavljeno

Činilo se gotovo sigurnim da će osvajač posljednje dvije Copa Americe nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Nekoć se činilo gotovo sigurnim. Nakon utakmice protiv Perua – ta priča je završena. Peru je peti i ide u dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda.

Čile je izgubio od Brazila 3-0. Peru je protiv Kolumbije izjednačio kasno u utakmici, što je značilo da Čile treba postići gol protiv Karioka, ali se to nije dogodilo.

Izjednačujući pogodak Perua protiv Kolumbije je bio čudnovat. Sudac je dao Peruancima indirektan slobodni udarac, Guerrero je uputio loptu prema golu, a suigrač Alexisa Sancheza iz Arsenala – David Ospina, vratar Kolumbije je dirao loptu! Da ju nije dirao, gol ne bi vrijedio.

Kolumbijci su napali suca da je udarac bio indirektan, ali je sudac pokazao na Ospinu kao krivca za gol. Teško ga je zapravo kriviti, pritisak, manjak komunikacije, možda nije bio ni svjestan da je indirektan udarac. A opet – vratar mora braniti, to je njegov zadatak, tko je vidio kalkulirati koje je vrste udarac.

Zanima nas kako će se pozdraviti Sanchez i Ospina kad se vide u Arsenalu uskoro.

–> Zaboravi na nogometnu tugu i razveseli se vijesti da Stallone režira još jedan film iz Rocky franšize!

TAGOVIalexis sanchez čile nogomet nogometni svjetsko prvenstvo

Komentiraj