Sport

leti

Banner300


Barcelona ugrabila “novog Ronalda”, toliko vjeruju u njega da su postavili ogromnu otkupnu klauzulu u ugovoru!

Piše , Objavljeno

Dok se ostali mediji razbacuju nekim ogromnim imenima u samom finišu prijelaznog roka, nas više zanimaju ovi mladići koji će pokoriti svijet za nekoliko godina, a nije se istreslo čitavo bogatstvo za njih.

Jedan takav transfer je gotova stvar, u centru pažnje su Braga, Barca i “novi Ronaldo” – Trincao.

Francisco Trincao stiže u Barcelonu 1. srpnja ovegodine, a Barcelona je za ovog igrača morala izdvojiti 31 milijun eura (što je sitniš u današnjem nogometu). O tome kakav potencijal vide u njemu dovoljno govori činjenica da su mu stavili otkupnu klauzulu na nevjerojatnih 500 milijuna eura.

View this post on Instagram

Estou muito feliz por poder vestir a camisola do FC Barcelona a partir de 1 de julho, o que será uma honra enorme. Contudo, até lá, estou de corpo e alma no SC Braga e manterei todo o empenho, comprometimento e foco para ajudar a equipa a alcançar muitos sucessos. Estoy muy feliz de poder vestir a partir del 1 de julio la camiseta del FC Barcelona, lo que será un gran honor. Mientras llega ese día, estoy de cuerpo e alma en SC Braga y mantendré todo el compromiso, empeño e enfoque para ayudar mi actual equipo a lograr muchos exitos Estic molt feliç de poder vestir a partir de l’1 de Juliol la samarreta del FC Barcelona i serà un gran honor per mi. Mentre arriba aquest dia, estaré entregat en cos i anima al SC Braga i mantindré tot el meu compromís i esforç per ajudar al meu actual equip per aconseguir molts èxits 🔵🔴

A post shared by Trincão (@trincao77) on

Rođen je 1999. godine u Portugalu, igrao je mlade momčadi Vianensea i Porta, ali je završio u Bragi. Ove sezone je nezamjenjiv u dresu SC Brage, nastupio je 29 puta, zabio je tri gola te asistirao šest puta.

Pogledaj video u kojem Trincao lomi protivnike. Ljevak je, najčešće igra na krilima, svejedno kojem, on može sve. Ansu Fati i Trincao, već vidimo budućnost.

Trincao je deveti Portugalac u dresu Barcelone. Iz prve nam na pamet padaju Figo i Deco, kad malo razmislimo sjetimo se i Vitora Baije te Ricarda Quaresme, ali tu su bili i Fernando Couto, Simao Sabrosa koji ipak nije ostavio očekivani trag baš kao ni Andre Gomes. Posljednji potpisani Portugalac u nizu je bio Nelson Semedo, desni bočni, a sada mu se u dresu Barce pridružuje i Trincao. Tek 1. srpnja, podsjećamo.

TAGOVIbarcelona trincao