Sport

RECEPT JE JEDNOSTAVAN

Banner300


Bayern München i dalje gazi sve po redu, a evo i super velika tajna zašto!

Piše , Objavljeno

Ako kojim slučajem niste u strahu od COVID-a, 5G mreže i cjepiva pobjegli u šumu izolirajući se od ostatka svijeta ili živite u zabludi da je Barcelona i dalje najbolja ekipa nakon velikog poraza i sezonske rasprodaje – da gledamo u tebe Vidal i tvoju izjavu prije “ONE” 8-2 tekme:

onda znate da Bayern i dalje gazi! Dokaz tome je nedavni 8-0 protiv Schalkea.

Mnogi su faktori njihove superioronosti i nadmoći na terenu, a o jednom jako vidljivom, društvene mreže bruje već mjesecima. To je fizička transformacija igrača a.k.a. “masa je mama, a ni defke ne fali.”

Robert Lewandowski je trenutno najbolji strijelac na svijetu, što god zli jezici pričali. On je već poznat kao fokusirani radoholičar. Igrač koji s 31 godinom igra bolje, nego u prosječnom nogometnom primeu koji bi trebao biti između 28 i 30 godina. Njegovo tijelo je definitivno njegov hram.

Osim što užasno puno vremena provodi u teretani kako bi svoje tijelo održao na najvišem atletskom nivou, isto tako zna kada treba odmarati i zna što treba jesti. Njegova dijetu je dizajnirala poznata nutricionistica Anna s prezimenom Lewandowski.

View this post on Instagram

The CHALLENGE final is getting closer 🤗 72 DAYS of our FighterChallenge! I have a special prize for 10 people! ➡️ 1st place – metamorphosis with my beauty team + photo shoot + Camp by Ann ➡️1st,2nd place – Camp by Ann ➡️ 4th, 5th, 6th place – Phlov cosmetics ➡️ 7th- 10th place – Foods by Ann ________________________ Wielki finał WYZWANIA coraz bliżej (dzisiaj 66 dzień wyzwania) !🤗 72 DNI FighterChallenge to był WASZ CZAS i sprawdzian motywacji, a przede wszystkim czas zmian wewnętrznych – wiecie o tym najlepiej👌Nic tak nie uskrzydla jak wygrana z sobą samym💪 Nie ukrywam, że na tym mi najbardziej zależało. Takie przemiany szczególnie uwielbiam nagradzać! Gdybym miała opisać to wyzwanie w kilku słowach, byłyby to: ✅ determinacja ✅ zdrowe uzależnienie ✅ wysiłek ✅ poświęcenie ✅ satysfakcja ✅ siła ✅ motywacja ✅ energia ✅ zmiany ✅ radość Nagrodę już znacie! To Wasze zdrowie, wasze metamorfozy. Ale, ale! Ja też coś dla Was mam🥰 Spośród Was wybiorę aż 10 osób‼️, które chciałabym wyróżnić wyjątkowymi nagrodami. Nie da się inaczej🤭 Co powiecie na: 1 miejsce – dzień z moim beauty teamem ( Sesja z @szulcworks, make up z @patrycjadobrzenieckamakeup oraz włosy z @dudahairdesign) + sesja zdjęciowa + Camp by Ann 2,3 miejsce – Camp by Ann 4,5,6 miejsce – kosmetyki @phlov_by_anna_lewandowska oraz @supermenu_by_anna_lewandowska 7,8,9,10 miejsce – zestawy Foods by Ann ➜ Każda z osób otrzyma również stały dostęp do Aplikacji @Diet_Training_by_Ann a także sportową bluzę od @4f_official Ja już swoja mam i uwielbiam! Dzięki za Wasze wsparcie! A teraz podkręcamy tempo na ostatniej prostej, booooo kto jak kto, ale Fighterki NEVER GIVE UP‼️To jest Wasz czas! Wasza Ann❤️❤️❤️ #FIGHTERCHALLENGE #challenge #annalewandowska

A post shared by 𝐀𝐧𝐧𝐚 𝐋𝐞𝐰𝐚𝐧𝐝𝐨𝐰𝐬𝐤𝐚 (@annalewandowskahpba) on

Da, dobro ste zaključili, njih dvoje se ljube i ne, nije mu to sestra, prestani s tim zapela sam u perilici rublja scenarijima… Fuj… To mu je žena.

No, ove sezone su se dogodile i druge transformacije tijekom Corone zbog kojih smo pomislili: “Brate jel’ ovo istina!?”

Vjerojatno najupečatljivija transformacije je ona Leona Goretzke.

 

Kako je Goretzka rekao za njemački Bild: “Za mene je karantena i kriza i prilika.”, moramo priznati da je on itekako prihvatio ovu priliku. Svakako nije ništa čudno da obični mršavi likovi iz svakodnevnici nakon nekakvog prekida (kao prekid normalnog života) dobiju naglu želju “napucat’ se” u teretani, ali Goretzka kao da je u ovoj karanteni proživio četiri istovremena prekida.

Zamijećena je i transformacija Philippea Coutinha. Pequeno Magico, kako ga zovu u Brazilu, nije bio poznat kao igrač koji će svojom fizičkom snagom uspjeti nešto napraviti u 1-na-1 situacijama, ali nije BIO, pričamo u prošlom vremenu. Danas to već izgleda drugačije.

Nadamo se da je Konami uočio ovu razliku te da će ju ubaciti u novom Pro Evolution Soccer 2021 sezonskom patchu jer je Coutinho bio dobar, ali previše “squishy”.

Također treba istaknuti Alphonso Daviesa. Došao je u Bayern iz Vancouver Whitecaps FC-a gdje je pretežno igrao na poziciji krilnog napadača. Bayern je vidio njegovu budućnost na poziciji lijevog beka, kao nekakvu zamjenu za Alabu kojeg su pomaknuli u sredinu. Bilo je tu sumnje je li to dobar izbor, ali uz Daviesovu prirodnu brzinu, a lik je stvarno brz, je dodao još i miške.

 

Mi stvarno ne znamo tko i kako može Bayernu stati na kraj, ali definitivno želimo vidjeti kako to pokušavaju.

Foto: Shutterstock