Sport

ronaldough

Banner300


Cristiano Ronaldo je najbolje plaćeni influencer na svijetu – više keša od Instagrama nego od Juventusa

Piše , Objavljeno

Već smo znali da je Cristiano Ronaldo sportaš koji od Instagram postova zarađuje najviše među konkurencijom svih sportaša, ali sada nas je pronašla i informacija da na čitavom svijetu upravo on zarađuje najviše od ove društvene mreže.

Kendall Jenner i njena seka Kylie se mogu sakriti. Vjerojatno zato što one stalno reklamiraju i sve reklamiraju. Ronaldov angažman ipak puno više vrijedi.


Ronaldo je tijekom prošle godine zaradio gotovo 48 milijuna dolara od plaćenih Instagram objava. 34 posta kroz 12 mjeseci, s prosjekom od 1.4 milijuna dolara po postu. Brate. Pa i mi bismo vozili Lamborghini. Žuti. Jer nam ide uz kofere koji se reklamiraju u Konzumu i na Ronaldovom Instagramu.

Godišnja plaća u Juventusu mu je 34 milijuna dolara. Znaš što ovo znači. Da više novca zaradi od influencanja nego od onog što mu je zapravo posao. Wow. A realno – očito je da je plaćen masno i očito je da ga boli briga što promovira. Pogledaj ga samo na idućem postu. Gleda tu tekućinu kao da misli “Platit će me masno. Kako netko uopće može piti ovo sranje?”

Evo i cijele liste.

1. Cristiano Ronaldo – 47.8 milijuna
2. Lionel Messi – 23.3 milijuna
3. Kendall Jenner – 15.9 milijuna
4. David Beckham – 10.7 milijuna
5. Selena Gomez – 8 milijuna
6. Neymar Jr. – 7.2 milijuna
7. Zlatan Ibrahimovic – 4 milijuna
8. Kylie Jenner – 3.8 milijuna
9. Ronaldinho – 2.6 milijuna
10. Khloe Kardashian – 1.2 milijuna

Zanimljivo nam je kako je i Ronaldinho na listi sa sasvim pristojnom paricom od nafotkavanja, a stalno se priča kako brazilska legenda ima problema s parama. Možda ih potroši na in-app kupnje za novu FIFA-u.

TAGOVIcristiano ronaldo Instagram nogomet nogometni