Sport

superman

Banner300


Ivan Perišić sastavio ultimativnog nogometaša – Ronaldova vještina, Messijev dribling i što još?

Piše , Objavljeno

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je u intervjuu za Uefinu službenu stranicu “sastavio” savršenog nogometaša. Poput ludog znanstvenika je secirao igru najvećih nogometnih zvijezda te izabrao neke njihove karakteristike koje bi činile uistinu nepobjediv stroj od igrača.

Izabrao je vještinu Cristiana Ronalda, dribling Lionela Messija i igru glavom Sergija Ramosa. Kada je u pitanju oduzimanje lopte protivničkim igračima, tu je istaknuo Realovog Casemira.

Tu lista nije stala.

Slobodni udarci su važan dio nogometne igre, a kao najboljeg njihova izvođača Perišić je izabrao Christiana Eriksena iz Tottenhama. Kao igrača s vrhunskom vizijom je izabrao Kevina de Bruynea iz Manchester Cityja koji je u svojih 100 nastupa u Premiershipu asistirao 43 puta. Perišićev ultimativni nogometaš bi imao Harry Kaneov nos za gol.

Nadamo se da bi netko od ovih igrača uzeo i poneku Perišićevu nogometnu vrlinu, ako ništa drugo – barem tvrdoglavost i upornost. Ne sjećamo se kada smo toliko zavoljeli jednog igrača zbog jedne jedine geste kao onog trenutka kada je Perišić za vrat uhvatio Alvara Moratu jer se iživljavao na Tinu Jedvaju.

Ovaj Perišićev ultimativni nogometaš bi imao šanse konkurirati za najboljeg igrača svih vremena. Fin izbor, slažete li se?

TAGOVIhrvatska reprezentacija ivan perišić nogomet nogometni

Komentiraj