Sport

za film!

Banner300


Kakav scenarij: Rio Ferdinand, umirovljena nogometna zvijezda, postaje profesionalni boksač!

Piše , Objavljeno

Rio Ferdinand je onaj igrač kojeg voliš ili mrziš – ovisi za koju stranu navijaš. Dominantan obrambeni igrač za kojeg je Manchester United iskeširao Leedsu popriličnu svotu novca da je gotovo nejasno kako je Leeds uspio bankrotirati (nesposobna uprava, trošenje na sve strane i na prosječna “pojačanja”). Umirovio se od profesionalnog nogometa 2015. godine, a sada je čini se na prekretnici života kada trenira za licencu koja će mu omogućiti profesionalno bavljenje boksom. U 38. godini života!

Rio svakako izgleda kao profesionalni boksač, oduvijek je izgledao, a posljednjih nekoliko godina zarađuje kao sportski komentator – ali svijet profesionalnog sporta ga mami nazad. Kada će u ring? Ne znamo još, ali nas veseli ova vijest.

Betfair mu je predložio ovaj zaokret u karijeri pod odličnim imenom izazova “Defender to Contender”, a Rio Ferdinand, poznat po natjecateljskom duhu, je odmah pristao.

Betfair i Rio okupljaju tim stručnjaka koji će mu pomoći u transformaciji u profesionalnog borca, a sigurno će pomoći i prijateljevanje s Anthony Joshuom.

TAGOVIboks manchester united nogomet rio ferdinand

Komentiraj