Sport

iz rusije sa šamarom

Banner300


Kakav UFC, profesionalno šamaranje je najbrutalniji sport na svijetu

Piše , Objavljeno

Iako je gotovo svaki sport osmišljen da nanese neku vrstu boli i poniženja gubitničkoj strani, niti jedan ne zadovoljava tako dobro oba kriterija od “sporta” kojeg su izmislili, a tko drugi nego Rusi. Radi se o šamaranju.

S jedne strane bijelog stola nalazi se jedan lik, preko puta stoji njegov suparnik. Naginju se preko stola i međusobno zure u oči intenzivnim pogledom, dok publika jednako intenzivno gleda u njih.

Nakon što si namažu dlanove nekakvim gelom koji liči na lubrikant, sudac ih obojicu lupne po ramenu i bitka šamaranja kreće. No, kao i svaki profi sport, tako i ovaj ima svoja pravila po kojima se lupaju šamari. Prvo šamar lupi jedan, nakon čega stavi ruke iza leđa i pristojno čeka na svoj šamar.

Pogledajte sami:

Ova luda natjecanja održavaju se u Moskvi i oko nje, uglavnom u Rusiji, i, kao što možete vidjeti, uključuju odrasle muškarce koji se međusobno šamaraju do iznemoglosti. Događaj je organiziran kao eliminacijsko natjecanje, gdje se dvojica muškaraca suočavaju jedan s drugim, a šamari se nastavljaju sve dok se prvi ne preda. Ne možemo dočekati da to vidimo na olimpijskim igrama!

 

Komentiraj