Sport

kruha masti paprike

Banner300


Ljeto nije za njega – Hazard se opet vratio s viškom kilograma u Real, Zidane ljut

Piše , Objavljeno

Neki igrači su skloni švedskim stolovima, talijanskim sladoledima i belgijskim čokoladama, a Eden Hazard je očito jedan od njih. Drugu godinu zaredom se pojavio na trening kampu Real Madrida s viškom kilograma.

Prošlog tjedna Zidane se masno naljutio (badum-ts) i razočarao u formu belgijske zvijezde.

Real ga je doveo prošle sezona za 160 milijuna eura iz Chelseaja u kojem je Hazard pokazao zašto je jedan od najboljih nogometaša svijeta, ali je toga ljeta Hazard malo previše slavio transfer života pa je došao sa škembom, fotke s predstavljanja i s trening kampa su postale materijal za memeove na društvenim mrežama. Trebalo mu je vremena da dođe na bolju kilažu, ali u sezoni je zaigrao svega u 16 ligaških utakmica i zabio je samo jednom.

Chelsea je pak te novce potrošio na nekoliko vrhunskih pojačanja za ovu sezonu.

Hazard je rekao L’Equipeu – “Istina je, neću to skrivati, ali kad sam na odmoru, na odmoru sam.”

https://twitter.com/RMadridBabe/status/1148469643587268608ž

Hazard tako ulazi u veselo društvo nogometnih čarobnjaka koji voli pojest – Adriana, Ronalda i Nike Kranjčara, ali je brzo odgovorio svim kritičarima na društvenim mrežama videom sebe u teretani. Super nam je kako je namontirao kameru na šipku da ga vidimo kako predano radi.

Sve može, samo nemoj da ti je postworkout obrok trostruka porcija belgijskih vafli sa šlagom. Evo damage control je u tijeku, čini se da će bit sve okej.

Realno… Mi smo ovi likovi.

TAGOVIeden hazard nogomet