Sport

idiot

Banner300


LOL: Istetovirao si QR kod gola protiv najvećih rivala, video uklonjen

Piše , Objavljeno

Prije nekoliko mjeseci smo svjedočili poprilično neurednom finalu Copa Libertadoresa između Boce Juniors i River Platea – vječnih neprijatelja iz Buenos Airesa. Dvije utakmice su se igrale, bilo je nasilja, napadanja autobusa… Problemi na sve strane.

Argentinci su previše investirani u nogomet, nekim fanovima je nogomet cijeli život – a što nogometni navijači vole osim piva, bundevinih sjemenki i nasilja? Tetovaže.

Sjećamo se i priče iz Argentine kada je navijač River Platea došao istetovirati grb svog omiljenog kluba na leđa, ali ga je došao istetovirati kod navijača Boca Juniorsa pa je umjesto grba na leđa dobio jedan veliki penis.

Današnja štorija nije toliko kritična, ali i dalje otkriva posljedice lošeg promišljanja o tetovažama.

Navijač River Platea je istetovirao QR kod preko kojeg se može pogledati video gola Rivera u finalu južnoameričke Lige Prvaka.

Inovacija je tu, mržnja prema rivalima je tu, sve je tu.

QR kod, skeniran smartphoneom, vodi na Youtube gdje je sačuvan gol. I dogodi se da je video uklonjen s Youtubea, što je čest slučaj s nogometnim klipovima i tetovaža više nema nikakvu funkciju. Bravo, legendo. Dobro si se sjetio.

Usput – mrzimo QR kodove za bilo što, sve marketinške agencije bi trebale znati da je ovaj gimmick trebao ostati u 2011. godini.

TAGOVIboca juniors nogomet nogometni river plate sport tetovaže

Komentiraj