Sport

lolnaldo

Banner300


Mladić očajnički želi izgledati kao Ronaldo – troši previše novca na taj cilj, a kao i igra nogomet

Piše , Objavljeno

Lik se na Instagramu zove Shanta Ronaldo. Danac je iranskih korijena. Želi biti kao Cristiano iz nekoliko jednostavnih razloga: Kiki je bogat, slavan i živi luksuznim životom. Newsflash, mladiću, i Bill Gates je bogat i slavan (a svejedno čeka u redu za street food!).

Ismijavati ga nećemo kao što smo nekoć, sad smo odrasliji i jasno nam je kako do ovakvih situacija dolazi zahvaljujući nekim unutarnjim nesigurnostima i dubokoj nesreći. Teško da će ijedna osoba, sretna i zadovoljna sama sa sobom poželjeti biti identičan klon Cristiana Ronalda – ili bilo koga drugoga.

U intervjuu za The Mirror je izjavio kako troši znatne količine novca na frizure, dresove i opremu (ništa plac, samo official replike). Najvažniji trenutak u životu mu je upoznavanje Cristiana Ronalda u trening kompleksu Real Madrida dok je Portugalac još igrao za Kraljevski klub.

Nama treba još jedan Cristiano Ronaldo na terenu, a ne ispred ogledala i na društvenim mrežama. Primi se lopte. Shanta Ronaldo kao igra nogomet,bio je i na probi u LA Galaxyju (nije prošao, a i iskopali smo neki video – ne izgleda kao zahtjevan nogomet), a navodi i kako je član Odensea, danskog nogometnog kluba.

Odense je na Twitteru podijelio prvu postavu s jedne prijateljske utakmice, neki provokator je upitao “a gdje je Shanta?” na što se Odense morao ograditi.

Na Twitteru ga ekipa naziva “idolo” – prevodit ne trebamo. Hvali se kako zabija 2.18 golova po utakmici i često uploada jako loše izvedene slobodne udarce. Nerijetko dijeli i fotografije s mlađim bratom, na taj način kopirujući Cristianove fotografije sa sinom Juniorom. Dovoljno za uzbunu?

View this post on Instagram

Relaxing while playing FIFA🎮⚽️🔝❤️❤️

A post shared by Shanta Ronaldo (@shantaronaldo) on

View this post on Instagram

Amore ❤️❤️

A post shared by Shanta Ronaldo (@shantaronaldo) on

Danski napadač je za The Sun izjavio kako želi igrati za Iran na Svjetskom prvenstvu 2022. godine, idealno bi bilo da igra protiv svog idola.

Uf. Toliko krivih stvari odjednom.

Da ne spominjemo Herbalife. To je vjerojatno stvar koju najviše zamjeramo “pravom” Cristianu Ronaldu, a karbon-kopija je odlučila i u toj prevari sudjelovati.

Kad bi barem naučio neke efektne trikove s loptom, mogao bi zarađivati novac uličnim performansima i oponašanjem u lošim televizijskim emisijama. Za njegovo dobro – nadamo se da će prestati s ovom ludosti i da će postati normalan dvadesetineštogodišnjak kojem je neugodno zbog čudne tinejdžerske faze.

Mi bez ikakvog truda izgledamo kao Ronaldo – ali onaj drugi, popunjeniji. I dobro nam.

TAGOVIcristiano ronaldo dvojnik nogomet nogometni

Komentiraj