Nogometne vijesti

Nema zime za Dinamo

Banner300


Bomba iz Italije: Boban želi dovesti čak dva igrača Dinama, jednog već nazivaju ‘novim Modrićem’

Piše , Objavljeno

Talijanski velikan Milan zainteresiran je za dva igrača iz zagrebačkog Dinama. No, ne radi se o prvotimcima, već članovima mladđih uzrasta, Antoniju Marinu i Tomislavu Krizmaniću, objavio je Calciomercato.

Osamnaestogodišnji Marin sve je poznatije ime u hrvatskom nogometu i već se govorilo o interessu europskih klubova za mladog krilnog napadača.

Marin je prije mjesec dana potpisao novi ugovor s Dinamom, a trener Nenad Bjelica smatra da će biti nova zvijezda Modrih, piše Net.hr.

“Prije svega mu želim puno zdravlja i vjerujem da će se u sljedećih nekoliko godina svojim radom prometnuti u jednoga od najvažnijih igrača Dinama”, rekao je Bjelica.

Krizmanić također ima 18 godina i igra u veznom redu, a Talijani su ga nazvali ‘malim Modrićem’.

Prema talijanskom mediju Milan nije još poslao ponudu, ali intenzivno prati navedeni dvojac, a iza svega stoji legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban, koji u Milanu obnaša ulogu sportskog direktora.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.

Foto: Profimedia